Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете полет от Бургас до София

Тръгване от
71,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

откривам
С Полет

Утре

откривам
С Полет

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Стигнете от Бургас до София с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Бургас до София със самолет?

Когато пътувате от Бургас до София, можете да очаквате да платите средно около 368,11 лв.. Може да успеете да намерите цени до 71,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините самолетни билети направете резервацията си предварително. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на самолетните билети често ще бъдат намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервация, тъй като понякога по-евтините самолетни билети не могат да бъдат променени или парите да бъдат върнати. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Бургас да се София с полет

Най-добра цена 71,99 лв.
Продължителност на пътуването 16 ч. 56 мин.
връзки на ден 38
Първо заминаване 20:15
Последно отпътуване 23:30
разстояние 340 km

Цена на билет Бургас - София всеки ден

 
Днес
26,58 лв.
Още
Утре
26,58 лв.
93,10 лв.
След 2 дни
25,43 лв.
Още
След 3 дни
25,43 лв.
87,15 лв.
След 4 дни
25,43 лв.
Още
След 5 дни
26,56 лв.
Още
След 6 дни
26,56 лв.
81,03 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
2
Превозвачи
15
Минимална цена
71,99 лв.
Максимална цена
3 811,27 лв.

Бургас - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

26,58 лв.

Дата
четвъртък 10 февруари 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Бургас Автогара "Юг" - София Централна автогара
06:00 - 12:20
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
6 ч. 20 мин.
CO2: 10.87kg
Най-
С Полет

81,03 лв.

Дата
петък 4 февруари 2022
GullivAir-logo
Bourgas - Sofia
20:15 - 21:15
GullivAir
1 ч.
CO2: 68.29kg
Gullivair-logo
Gullivair
директен
Времетраене: 1 ч.
Bourgas - Sofia
20:15 - 21:15
81,03 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до София със самолет?

Пътуването между Бургас и София продължава около 340 km и обикновено отнема приблизително 8 ч. 58 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 50 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до София?

Първото пътуване през нощта тръгва от Бургас в 22:20. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 23:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Бургас до София?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Бургас от следните летища: Bourgas. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Sofia. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пътувания от Бургас до София се извършват всеки ден?

Средно има 20 заминаващи ежедневно от Бургас до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 55 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bulgaria Air, , Aeroflot, Czech Airlines, Wizz Air, Lufthansa, Ryanair, การบินไทย, Lauda, Windrose, Ukraine Intl Air, Ukraine International Airlines, LOT, Gullivair and EasyJet и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Бургас, които пътуват директно до София. Има 19 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33