• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Велико Търново до Бургас Тръгване от 17,91 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Бургас

Пътуване от Велико Търново до Бургас с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Велико Търново до Бургас? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Велико Търново до Бургас?

Билет за автобус от Велико Търново до Бургас ще ви струва средно 18,01 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 17,91 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Велико Търново да се Бургас с автобус

Най-добра цена 17,91 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 16:00
Последно отпътуване 17:50
разстояние 163 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
17,91 лв.
Максимална цена
20,36 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 3 ч.
Veliko-Tyrnovo Bus station South, Hristo Botev street 74 - Odesa Bus station Burgas West, Debelt St
17:50 - 20:50
18,03 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Велико Търново до Бургас с автобус?

За да стигнете по-бързо от Велико Търново до Бургас, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Велико Търново и Бургас ще завършат пътуването през 3 ч.. Средно ще ви отнеме около 3 ч., за да пътувате 164 km между Велико Търново и Бургас.

По кое време са първото и последното заминаване от Велико Търново до Бургас?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Велико Търново до Бургас, който тръгва в 16:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 17:50. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Велико Търново до Бургас?

Ще можете да напуснете Велико Търново, като използвате спирки като Veliko Tarnovo and Veliko-Tyrnovo Bus Station South, Hristo Botev Street 74. Те ви свързват със спирки, включително Burgas Avtobus, Burgas, Burgas Bus station Burgas West, Debelt St, Burgas Central Bus Station West and Odesa Bus station Burgas West, Debelt St в Бургас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Велико Търново, или в Бургас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Велико Търново до Бургас се извършват всеки ден?

Маршрутът от Велико Търново до Бургас се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 3 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Велико Търново са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Велико Търново до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.