Train Illustration

Намерете влак от Бургас до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Стигнете от Бургас до София с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Бургас да се София с влак

разстояние 340 km
Заминаване Бургас
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Цена на билет Бургас - София всеки ден

 
Днес
Още
Утре
29,35 лв.
След 2 дни
27,71 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
29,35 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
27,90 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Бургас - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

28 лв.

Дата
понеделник 10 октомври 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Бургас Автогара "Юг" - София Централна автогара
14:00 - 20:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
6 ч. 30 мин.
CO2: 11.96kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Бургас до София с влак?

Разстоянието между Бургас и София е приблизително 340 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до София, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до София?

В Бургас спирките за заминаване включват БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване