Намерете влак от Бургас до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,28 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 5 мин.
връзки на ден 23
Първо заминаване 08:20
Последно отпътуване 01:50
разстояние 340 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до София

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Бургас до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват билетите за влак от Бургас до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до София за 0,28 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 5,79 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до София?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и София.

Цена на билет - всеки ден

18,19 лв. 18,21 лв. 18,21 лв. 18,19 лв. 18,19 лв. 18,19 лв. 18,21 лв.

Влакове от Бургас до София

За колко време ще отидете от Бургас до София с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до София тръгва в 08:20, докато последният в 01:50. Пътуването продължава средно 8 ч. 5 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 5 ч. 57 мин..

На кои станции можете да хванете влака до София и къде ще пристигнете?

Влаковете до София заминават от Бургас от БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и пристигат на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до София?

Ако желаете да отидете в София от Бургас с влак, 23 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 3 маршрута са преки линии, докато 20 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

23 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 20 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.