Намерете влак от Бургас до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч.
Връзки на ден 161
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 340km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до София

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до София?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до София, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Бургас до София?

Средната цена на билети за влак от Бургас до София е 27,23 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до София могат да бъдат около 9,45 лв..

Цена на билет Бургас - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
18,99 лв.18,99 лв.18,99 лв.18,99 лв.18,99 лв.21,32 лв.18,99 лв.
Още Още Още 382,33 лв. Още 180,62 лв. Още

Влакове от Бургас до София


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - София?

Влаковете до София могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и да пристигнат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до София?

21 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 18 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до София

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 49 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 7 hours and 16 minutes. Първият влак тръгва от Бургас в 05:11, докато последният тръгва в 20:11.