Намерете влак от Бургас до София

Започва от
19,20 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

От 19,20 лв.

Стигнете от Бургас до София с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Бургас до София с влак?

Когато пътувате от Бургас до София, можете да очаквате да платите средно около 20,54 лв.. Може да успеете да намерите цени до 19,20 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Бургас до София от Train е 340 км и отнема 6 ч. 56 мин.. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 и последното на 22:35. Възможно е да пътувате от Бургас до София от Train само за 19,20 лв. или за 34,95 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,81 лв..

Най-добра цена 19,20 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 40 мин.
Връзка на ден 13
Най-ниската цена 19,20 лв.
Най-висока цена 34,95 лв.
Първо заминаване 05:40
Последно заминаване 22:35
Разстояние 340 km
Заминаване Бургас
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Бургас до София

  Feb 02
  9.812
  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  9.812
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  11°
  Feb 14
  Още
  12°
  Feb 15
  Още
  12°
  Feb 16
  Още
  13°
Departure date
Thursday,Feb 02 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 02
Thursday
19,20 лв.
31,50 лв.
Feb 03
Friday
Още
27,90 лв.
Feb 04
Saturday
Още
27,90 лв.
Feb 05
Sunday
19,20 лв.
27,96 лв.
Feb 06
Monday
Още
27,96 лв.
Feb 07
Tuesday
Още
27,90 лв.
Feb 08
Wednesday
Още
27,90 лв.

Най-доброто време за резервация на Бургас - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Бургас до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
96.9kg
Влак
4.76kg
Автобус
23.12kg
Кола
16.66kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко дълго е пътуването от Бургас до София с влак?

Пътуването от Бургас до София обхваща разстояние от 340 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч. 56 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч. 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Бургас в 05:35. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:35. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бургас и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до София?

В Бургас спирките за заминаване включват БУРГАС, Burgas and Burgas-razpredelitelna. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като СОФИЯ and Sofia. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за София?

Точният брой на пътуванията от Бургас до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 14 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Bdz. В особено натоварени дни може да има до 25 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 10 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване