Автобус Стара Загора - Бургас цени от 20,47 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 20,80 лв.
утре 20,92 лв.
2 дни 20,72 лв.
3 дни 20,51 лв.

Стара Загора до Бургас с автобус

Пътуването от Стара Загора до Бургас от автобус е 150,15 km и отнема 2 ч 51 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 11:15 ч. и последното на 18:45 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Бургас от автобус само за 20,47 лв. или за 26,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,47 лв..

Най-ниската цена20,47 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 51 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена20,47 лв.
Най-висока цена26,75 лв.
Първо заминаване11:15 ч.
Последно заминаване18:45 ч.
Разстояние150,15 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеБургас
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Stara Zagora до Burgas

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Стара Загора до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Стара Загора до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от Стара Загора до Бургас струват 20,47 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 23,11 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Бургас.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Стара Загора до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 23,11 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Бургас с автобус?

При разстояние от 150,15 km между Стара Загора и Бургас, обикновено отнема 2 ч 51 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 51 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Стара Загора и Бургас с автобус обикновено отнема 2 ч 51 мин, за да се измине разстояние от 150,15 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Бургас ще ви отнеме 2 ч 20 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Бургас е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Стара Загора до Бургас?

Първият заминаващ за деня от Стара Загора до Бургас тръгва в 11:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 18:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Стара Загора и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Стара Загора до Бургас тръгва в 11:15 ч., докато последният отпътува в 18:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Стара Загора и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Бургас?

Ще можете да напуснете Стара Загора, като използвате спирки като Stara Zagora AG. Те ви свързват със спирки, включително Burgas,Burgas Central West,Burgas South в Бургас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Стара Загора, или в Бургас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Стара Загора до Бургас?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Бургас може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 10 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Бургас. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Бургас варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 10 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Burgas

Евтини билети за автобус от Стара Загора до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18,35 лв. до 20,61 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Стара Загора до Бургас

Най-евтините автобусни билети Стара Загора - Бургас могат да бъдат намерени само за 19,22 лв., ако имате късмет, или средно за 20,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,52 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с автобус

Когато пътувате до Бургас с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Стара Загора до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Бургас от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Стара Загора до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.51kg
Автобус
11.26kg
Полет
30.03kg
Кола
24.02kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Стара Загора до Бургас?
Билет автобус от Стара Загора до Бургас е 23,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,47 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Бургас е 20,47 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Бургас от автобус?
Стара Загора до Бургас е 150,15 km.
Колко време трае автобус между Стара Загора и Бургас?
Стара Загора до Бургас е средно 2 ч 51 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от Стара Загора до Бургас?
Стара Загора до Бургас има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Стара Загора до Бургас?
Най-ранният автобус от Стара Загора до Бургас тръгва на 11:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Стара Загора до Бургас?
Последният автобус от Стара Загора до Бургас тръгва на 18:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 20,47 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Бургас?
Има средно 10 от Стара Загора до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Бургас от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Стара Загора и Бургас е 2 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Стара Загора към Бургас?
Да, има директен автобус между Стара Загора и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Бургас от автобус?
Пътуването на автобус от Стара Загора до Бургас създава 11.26kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути