Train Illustration

Намерете автобус от Стара Загора до Бургас

Тръгване от
6,90 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 18,03 лв.
С Автобус

Утре

От 18,01 лв.
С Автобус

2 Дни

От 18,01 лв.

Пътуване от Стара Загора до Бургас с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Бургас? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Бургас, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Стара Загора до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от Стара Загора до Бургас струват 6,90 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,67 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Бургас.Стара Загора да се Бургас с автобус

Най-добра цена 17,97 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
връзки на ден 18
Първо заминаване 18:45
Последно отпътуване 20:40
разстояние 150 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Бургас
Превозвачи Arda Tur, Karat - S, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Arda - Tur National (Арда-Тур), Citylines, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus

Цена на билет Стара Загора - Бургас всеки ден

 
Днес
18,40 лв.
Утре
18,03 лв.
След 2 дни
18,01 лв.
След 3 дни
18,01 лв.
След 4 дни
17,99 лв.
След 5 дни
17,99 лв.
След 6 дни
18,03 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
12
Минимална цена
6,90 лв.
Максимална цена
50,58 лв.

Стара Загора - Бургас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

18,01 лв.

Дата
неделя 21 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Стара Загора Централна автогара - Бургас Автогара "Юг"
16:15 - 19:10
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
2 ч. 55 мин.
CO2: 5.28kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Бургас с автобус?

Пътуването между Стара Загора и Бургас продължава около 150 km и обикновено отнема приблизително 2 ч. 53 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч. 10 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Стара Загора до Бургас?

Първият заминаващ за деня от Стара Загора до Бургас тръгва в 11:00, докато последния отпътуващ за деня е в 20:40. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Стара Загора и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Стара Загора до Бургас?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Бургас. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Starza Zagora avtobusna spirka, Stara Zagora Central Bus Station, Stara Zagora Avtobusna Zupynka, Stara Zagora and Стара Загора Централна автогара. Те се свързват със спирки, включително Burgas Bus station Burgas West, Debelt St, Burgas Bus Station South, Burgas Central Bus Station West, Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna Square 1, Burgas and Бургас Автогара "Юг" в Бургас. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Бургас.

Колко пъти на ден има пътувания от Стара Загора до Бургас?

Маршрутът от Стара Загора до Бургас се обслужва от компании, включително Arda Tur, Karat - S, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Arda - Tur National (Арда-Тур), Citylines, Group Plus Ltd, Grup Plus and Union ivkoni unibus. От този списък на транспортните компании има до 38 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Стара Загора са средно 11 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Стара Загора до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 10 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване