Автобус Сливен - Бургас цени от 17,98 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до Бургас с автобус

Пътуването от Сливен до Бургас от автобус е 95,43 km и отнема 1 ч 49 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 13:15 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Бургас от автобус само за 17,98 лв. или за 23,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,98 лв..

Най-ниската цена17,98 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 49 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена17,98 лв.
Най-висока цена23,42 лв.
Първо заминаване13:15 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние95,43 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеБургас
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Сливен до Бургас

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Сливен до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Сливен до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от Сливен до Бургас струват 17,98 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,08 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Бургас.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 20,08 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Бургас.

Колко време отнема да се стигне от Сливен до Бургас с автобус?

Разстоянието между Сливен и Бургас е приблизително 95,43 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 49 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Сливен до Бургас обхваща разстояние от 95,43 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 49 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Сливен до Бургас по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Сливен до Бургас?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Сливен до Бургас, който обикновено тръгва в 13:15 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 17:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Сливен в 13:15 ч., а последният - в 17:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Сливен до Бургас могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Сливен до Бургас?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително Burgas,Burgas Central West,Burgas South в Бургас. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Бургас, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Сливен за Бургас?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Сливен до Бургас. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 6 заминаващи от Сливен, които пътуват директно до Бургас. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сливен до Бургас

Евтини билети за автобус от Сливен до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сливен до Бургас

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,83 лв. до 20,72 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 14% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сливен до Бургас

Най-евтините автобусни билети Сливен - Бургас могат да бъдат намерени само за 15,95 лв., ако имате късмет, или средно за 17,87 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с автобус

Когато пътувате до Бургас с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Сливен до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Бургас от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Сливен до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.68kg
Автобус
7.16kg
Полет
19.09kg
Кола
15.27kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до Бургас?
Билет автобус от Сливен до Бургас е 20,08 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Бургас е 17,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Бургас от автобус?
Сливен до Бургас е 95,43 km.
Колко време трае автобус между Сливен и Бургас?
Сливен до Бургас е средно 1 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до Бургас?
Сливен до Бургас има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до Бургас?
Най-ранният автобус от Сливен до Бургас тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до Бургас?
Последният автобус от Сливен до Бургас тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Бургас?
Има средно 6 от Сливен до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Бургас от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и Бургас е 1 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Сливен към Бургас?
Да, има директен автобус между Сливен и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Бургас от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до Бургас създава 7.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути