Автобус Бургас - София цени от 31,07 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 28,20 лв.
утре 32,01 лв.
2 дни 32,01 лв.
3 дни 32,01 лв.

Бургас до София с автобус

Пътуването от Бургас до София от автобус е 340,16 km и отнема 6 ч 15 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 16:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до София от автобус само за 31,07 лв. или за 40,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 31,07 лв..

Най-ниската цена31,07 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 15 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена31,07 лв.
Най-висока цена40,21 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване16:30 ч.
Разстояние340,16 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСофия
ПревозвачиKarat - S, Union Ivkoni

Автобус Билети от Burgas до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до София с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Бургас до София?

Билет за автобус от Бургас до София ще ви струва средно 36,47 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 31,07 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Бургас до София, можете да очаквате да платите средно около 36,47 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Бургас до София с автобус?

Пътуването между Бургас и София с автобус е приблизително 340,16 km. Ще ви отнеме около 6 ч 15 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Бургас до София обхваща разстояние от 340,16 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 15 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до София?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas Central West,Burgas,Burgas South. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Бургас до София?

Маршрутът от Бургас до София се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 13 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 13 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Sofia

Евтини билети за автобус от Бургас до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 30,78 лв. до 32,74 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до София

Най-евтините автобусни билети Бургас - София могат да бъдат намерени само за 28,41 лв., ако имате късмет, или средно за 31,36 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,68 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S and Union Ivkoni от Бургас до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до София от bus.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check
luggage Багаж cross check

Бургас до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
23.81kg
Автобус
25.51kg
Полет
68.03kg
Кола
54.43kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до София?
Билет автобус от Бургас до София е 36,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 31,07 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до София е 31,07 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и София от автобус?
Бургас до София е 340,16 km.
Колко време трае автобус между Бургас и София?
Бургас до София е средно 6 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 0 мин.
Какви компании работят от Бургас до София?
Бургас до София се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Karat - S and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до София?
Бургас до София има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до София?
Най-ранният автобус от Бургас до София тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до София?
Последният автобус от Бургас до София тръгва на 16:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 31,07 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до София?
Има средно 13 от Бургас до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и София е 5 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към София?
Да, има директен автобус между Бургас и София.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до София от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до София създава 25.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути