Намерете автобус от Видин до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 41,05 лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 29 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 13:00
Последно отпътуване 12:00
разстояние 407 km

Намерете с virail своя автобус от Видин до Бургас

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Видин до Бургас е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Видин до Бургас?

Автобусните билети от Видин до Бургас струват средно 42,60 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Видин до Бургас само за 41,05 лв..

Автобуси от Видин до Бургас

За кога са планирани автобусите по линията Видин - Бургас?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Видин е в 13:00, докато последният автобус е в 12:00. Пътуването отнема средно 11 ч. 29 мин., но може и да продължи :11 ч. 29 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Видин до Бургас, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Бургас от Видин с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Видин до Бургас с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Бургас в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Видин до Бургас с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.