Намерете полет от София до Бургас

Започва от
72,48 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

откривам
С Полет

Утре

откривам
С Полет

2 Дни

откривам

Стигнете от София до Бургас с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Бургас. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от София до Бургас?

Цените за самолетни билети от София до Бургас варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от София до Бургас ще струват 72,48 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 587,55 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Бургас с полет

Най-добра цена 72,48 лв.
Продължителност на пътуването 19 ч. 22 мин.
връзки на ден 65
Първо заминаване 18:45
Последно отпътуване 22:50
разстояние 340 km
Заминаване София
Пристигане Бургас
Превозвачи , Bulgaria Air, Czech Airlines, Aeroflot, Lufthansa, Icelandair, Wizz Air, Turkish Airlines, Multiple Carriers, Ryanair, Austrian Airlines, Windrose Airlines, การบินไทย, Hahn Air, SunExpress, LOT Polish Airlines, TAROM, Ukraine Intl Air, Lauda, Delta, Windrose, Ukraine International Airlines, LOT, Gullivair, EasyJet

Цена на билет София - Бургас всеки ден

 
Днес
Още
29,35 лв.
Утре
Още
29,35 лв.
След 2 дни
Още
29,35 лв.
След 3 дни
Още
29,35 лв.
След 4 дни
Още
29,35 лв.
След 5 дни
Още
29,35 лв.
След 6 дни
Още
29,35 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
65
Превозвачи
25
Минимална цена
72,48 лв.
Максимална цена
4 863,60 лв.

София - Бургас

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Бургас със самолет?

За да стигнете по-бързо от София до Бургас, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Бургас ще завършат пътуването през 1 ч.. Средно ще ви отнеме около 19 ч. 22 мин., за да пътувате 340 km между София и Бургас.

Кога тръгват заминаващите от София до Бургас?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Бургас, който тръгва в 18:45. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:50. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои летища мога да използвам по маршрута от София до Бургас?

В София летищата за излитане включват София and Sofia. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на летища като Бургас and Bourgas. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Бургас?

Ще можете да пътувате от София до Бургас, като използвате компании като , Bulgaria Air, Czech Airlines, Aeroflot, Lufthansa, Icelandair, Wizz Air, Turkish Airlines, Multiple Carriers, Ryanair, Austrian Airlines, Windrose Airlines, การบินไทย, Hahn Air, SunExpress, LOT Polish Airlines, TAROM, Ukraine Intl Air, Lauda, Delta, Windrose, Ukraine International Airlines, LOT, Gullivair and EasyJet. В комбинация тези доставчици предлагат средно 65 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 72 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Бургас, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от София до Бургас всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 64 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване