Автобус София - Айтос цени от 31,49 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 33,40 лв.
утре 31,50 лв.
2 дни 31,50 лв.
3 дни 31,50 лв.

София до Айтос с автобус

Пътуването от София до Айтос от автобус е 321,15 km и отнема 5 ч 45 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 23:30 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Айтос от автобус само за 31,49 лв. или за 37,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 31,49 лв..

Най-ниската цена31,49 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 45 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена31,49 лв.
Най-висока цена37,90 лв.
Първо заминаване23:30 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние321,15 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеАйтос
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от София до Айтос

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от София до Айтос с Virail

Планирате да пътувате от София до Айтос? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Айтос?

Цените на автобусните билети от София до Айтос варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Айтос ще струват 31,49 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 34,17 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Айтос. Средно обаче ще платите около 34,17 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема да се стигне от София до Айтос с автобус?

Разстоянието между София и Айтос е приблизително 321,15 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 45 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от София до Айтос, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Айтос ще завършат пътуването през 5 ч 45 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 45 мин, за да пътувате 321,15 km между София и Айтос.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Айтос?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Айтос, който тръгва в 23:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 23:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 23:30 ч., а последният - в 23:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Айтос могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Айтос?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Aytos, Bus and Coach Station (Айтос, Автогара) в Айтос. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Айтос, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Айтос?

Ако искате да стигнете от София до Айтос, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между София и Айтос. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Айтос

Евтини билети за автобус от София до Айтос
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Айтос.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Айтос, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Айтос.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Айтос

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 31,19 лв. до 33,72 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Айтос

Най-евтините автобусни билети София - Айтос могат да бъдат намерени само за 30,08 лв., ако имате късмет, или средно за 32,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 34,66 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Айтос с автобус

Когато пътувате до Айтос с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Айтос
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Айтос от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Айтос Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
22.48kg
Автобус
24.09kg
Полет
64.23kg
Кола
51.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Айтос?
Билет автобус от София до Айтос е 34,17 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 31,49 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Айтос?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Айтос е 31,49 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Айтос от автобус?
София до Айтос е 321,15 km.
Колко време трае автобус между София и Айтос?
София до Айтос е средно 5 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Айтос?
София до Айтос има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Айтос?
Най-ранният автобус от София до Айтос тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Айтос?
Последният автобус от София до Айтос тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Айтос?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 31,49 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Айтос?
Има средно 2 от София до Айтос.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Айтос от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Айтос е 5 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от София към Айтос?
Да, има директен автобус между София и Айтос.
Какви са емисиите на CO2 за София до Айтос от автобус?
Пътуването на автобус от София до Айтос създава 24.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Айтос

Свързани маршрути

Други популярни маршрути