Автобус Бургас - Варна цени от 25,32 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Варна с автобус

Пътуването от Бургас до Варна от автобус е 87,17 km и отнема 3 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 13:00 ч. и последното на 13:00 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Варна от автобус само за 25,32 лв. или за 28,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,32 лв..

Най-ниската цена25,32 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена25,32 лв.
Най-висока цена28,57 лв.
Първо заминаване13:00 ч.
Последно заминаване13:00 ч.
Разстояние87,17 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеВарна
ПревозвачиVerstyuk

Автобус Билети от Burgas до Varna

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Бургас до Варна с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Варна? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Варна?

Най-евтините автобусни билети от Бургас до Варна струват 25,32 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 26,65 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Варна.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 26,65 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Варна.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Бургас до Варна с автобус?

Пътуването между Бургас и Варна с автобус е приблизително 87,17 km. Ще ви отнеме около 3 ч 30 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Бургас и Варна с автобус обикновено отнема 3 ч 30 мин, за да се измине разстояние от 87,17 km. Най-краткото пътуване от Бургас до Варна ще ви отнеме 3 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Варна е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Варна?

По принцип първото отпътуване за деня от Бургас ще бъде в 13:00 ч., а последното - в 13:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Варна могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Варна, който обикновено тръгва в 13:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 13:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Варна?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas Central West,Burgas South,Burgas. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варна на следните спирки: Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Варна. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бургас до Варна има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Варна може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Варна. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Варна варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Varna

Евтини билети за автобус от Бургас до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Варна

Най-евтините автобусни билети Бургас - Варна могат да бъдат намерени само за 12,99 лв., ако имате късмет, или средно за 33,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 50,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с автобус

Когато пътувате до Варна с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Бургас до Варна Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.1kg
Автобус
6.54kg
Полет
17.43kg
Кола
13.95kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Варна?
Билет автобус от Бургас до Варна е 26,65 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,32 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Варна е 25,32 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Варна от автобус?
Бургас до Варна е 87,17 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Варна?
Бургас до Варна е средно 3 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Варна?
Бургас до Варна има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Варна?
Най-ранният автобус от Бургас до Варна тръгва на 13:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Варна?
Последният автобус от Бургас до Варна тръгва на 13:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,32 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Варна?
Има средно 1 от Бургас до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Варна от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Варна е 3 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Варна?
Да, има директен автобус между Бургас и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Варна от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Варна създава 6.54kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути