Намерете автобус от Бургас до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,94 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 07:15
Последно отпътуване 07:15
разстояние 87 km

Намерете с virail своя автобус от Бургас до Варна

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Бургас до Варна.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Варна?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Бургас до Варна само за 12,94 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 15,16 лв..

Автобуси от Бургас до Варна

В колко часа тръгват автобусите за Варна?

Първият автобус тръгва от Бургас в 07:15, докато последният тръгва в 07:15. Пътуването отнема 3 ч..

За сравнително кратки пътувания като това от Бургас до Варна, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Варна от Бургас с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Бургас до Варна с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Бургас до Варна с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.