Намерете автобус от Бургас до Варна

Започва от
13 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Бургас до Варна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бургас до Варна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Варна?

Най-евтините автобусни билети от Бургас до Варна струват 13 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 25,63 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Варна.Бургас да се Варна с автобус

Най-добра цена 13 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:45
Последно отпътуване 13:00
разстояние 87 km
Заминаване Бургас
Пристигане Варна
Превозвачи Arda - Tur National (Арда-Тур), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Verstyuk h d

Цена на билет Бургас - Варна всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
4
Минимална цена
13 лв.
Максимална цена
56,28 лв.

Бургас - Варна

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Варна с автобус?

Пътуването от Бургас до Варна обхваща разстояние от 88 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч. 30 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч. 20 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Бургас до Варна?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Варна, който обикновено тръгва в 06:45. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 13:00. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Варна?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като Burgas Bus Station Burgas West, Debelt Street, Burgas Central Bus Station West, Burgas Avtobus, Burgas Railway station Burgas-Central, Ivan Vazov Blvd, Burgas Bus Station South and Burgas Bus Station South, Tsaritsa Ioanna Square 1. Те ви свързват със спирки, включително Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158, Varna Central Bus Station and Varna в Варна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Варна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Бургас до Варна има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Варна може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Arda - Tur National (Арда-Тур), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Verstyuk h d . В особено натоварени дни може да има до 4 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Варна. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Варна варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване