Автобус Киев - Кременчуг цени от 27,63 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Киев до Кременчуг с автобус

Пътуването от Киев до Кременчуг от автобус е 259,22 km и отнема 5 ч 14 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 15:00 ч.. Възможно е да пътувате от Киев до Кременчуг от автобус само за 27,63 лв. или за 30,43 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,63 лв..

Най-ниската цена27,63 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 14 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена27,63 лв.
Най-висока цена30,43 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване15:00 ч.
Разстояние259,22 km
ЗаминаванеКиев
ПристиганеКременчуг
ПревозвачиByBus, LysenkoОще

Автобус Билети от Киев до Кременчуг

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Киев до Кременчуг с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Киев до Кременчуг? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Киев до Кременчуг, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Киев до Кременчуг?

Когато пътувате от Киев до Кременчуг, можете да очаквате да платите средно около 29,84 лв.. Може да успеете да намерите цени до 27,63 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Киев до Кременчуг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Киев до Кременчуг ще ви струва средно 29,84 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Киев до Кременчугс автобус?

Средното време за пътуване е 5 ч 14 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 259,22 km от Киев до Кременчуг. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Киев до Кременчуг да отнеме повече от 5 ч 14 мин. Разстоянието между Киев и Кременчуг е около 259,22 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 14 мин. Обаче най-бързите маршрути между Киев и Кременчуг продължават 5 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Киев до Кременчуг?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Киев до Кременчуг, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 15:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Киев в 07:00 ч., а последният - в 15:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Киев до Кременчуг могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Киев до Кременчуг с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Киев и Кременчуг. Можете да започнете пътуването си в Киев на спирки като Kiev Vokzal'na Square,Terminal A,Kiev,Kyiv (Kyiv BS),Kyiv (Vydubychi BS),Kiev Bus Station Tsentralʹnyy. Те се свързват със спирки, включително Kremenchuk (Кременчук),Kremenchuk, Залізничний Вокзал "крюкiв-на-днiпрi",Kremenchuk Central Bus Station в Кременчуг. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Киев до Кременчуг.

Колко пъти на ден има тръгващи от Киев за Кременчуг?

Средно има 13 заминаващи ежедневно от Киев до Кременчуг. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 13 заминаващи от Киев, които пътуват директно до Кременчуг. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Киев до Кременчуг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Киев до Кременчуг

Евтини билети за автобус от Киев до Кременчуг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Киев до Кременчуг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Киев до Кременчуг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Киев до Кременчуг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Киев до Кременчуг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Киев до Кременчуг

Най-евтините автобусни билети Киев - Кременчуг могат да бъдат намерени само за 12,43 лв., ако имате късмет, или средно за 25,18 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кременчуг с автобус

Когато пътувате до Кременчуг с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Киев до Кременчуг Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
18.15kg
Автобус
19.44kg
Полет
51.84kg
Кола
41.48kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Киев до Кременчуг?
Билет автобус от Киев до Кременчуг е 29,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,63 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Киев до Кременчуг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Киев до Кременчуг е 27,63 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Киев и Кременчуг от автобус?
Киев до Кременчуг е 259,22 km.
Колко време трае автобус между Киев и Кременчуг?
Киев до Кременчуг е средно 5 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 0 мин.
Какви компании работят от Киев до Кременчуг?
Киев до Кременчуг се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail ByBus, Lysenko, Yukhno M.O. and 7 Time предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Киев до Кременчуг?
Киев до Кременчуг има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Киев до Кременчуг?
Най-ранният автобус от Киев до Кременчуг тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Киев до Кременчуг?
Последният автобус от Киев до Кременчуг тръгва на 15:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Киев до Кременчуг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,63 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Киев до Кременчуг?
Има средно 13 от Киев до Кременчуг.
Кое е най-бързото време за пътуване между Киев до Кременчуг от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Киев и Кременчуг е 5 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Киев към Кременчуг?
Да, има директен автобус между Киев и Кременчуг.
Какви са емисиите на CO2 за Киев до Кременчуг от автобус?
Пътуването на автобус от Киев до Кременчуг създава 19.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от Киев

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Киев

Международни маршрути от Киев и близките райони

Други дестинации от Киев

Други популярни маршрути