Автобус Руан - Париж цени от 7,14 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 10,47 лв.
утре 11,90 лв.
2 дни 9,10 лв.
3 дни 12,93 лв.

Руан до Париж с автобус

Пътуването от Руан до Париж от автобус е 112,19 km и отнема 2 ч 3 мин. Има 60 връзки на ден, с първото заминаване на 04:00 ч. и последното на 21:55 ч.. Възможно е да пътувате от Руан до Париж от автобус само за 7,14 лв. или за 63,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,14 лв..

Най-ниската цена7,14 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 3 мин
Връзка на ден60
Най-ниската цена7,14 лв.
Най-висока цена63,69 лв.
Първо заминаване04:00 ч.
Последно заминаване21:55 ч.
Разстояние112,19 km
ЗаминаванеРуан
ПристиганеПариж
ПревозвачиFlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o.Още

Автобус Билети от Руан до Париж

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Руан до Париж с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Руан до Париж. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Руан до Париж?

Най-евтините автобусни билети от Руан до Париж струват 7,14 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 21,13 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Руан до Париж.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Руан до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Руан до Париж варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 21,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Руан до Париж с автобус?

Пътуването между Руан и Париж с автобус е приблизително 112,19 km. Ще ви отнеме около 2 ч 3 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Руан до Париж, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Руан и Париж ще завършат пътуването през 1 ч 25 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 3 мин, за да пътувате 112,19 km между Руан и Париж.

Кои спирки се използват при пътуване от Руан до Париж?

Можете да тръгнете от Руан на спирки като Rouen - Champlain. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Париж на следните спирки: Paris Gare du Nord,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris - Orly Airport,Paris - Gare De Lyon,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense,Paris Beauvais-Tillé Airport. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Руан и Париж. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Руан до Париж?

Ако искате да стигнете от Руан до Париж, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 60 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 60 директни пътувания между Руан и Париж. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Руан до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Руан до Париж

Евтини билети за автобус от Руан до Париж
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Руан до Париж.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Руан до Париж, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Руан до Париж.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Руан до Париж

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 0,14 лв. до 14,79 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 99% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Руан до Париж

Най-евтините автобусни билети Руан - Париж могат да бъдат намерени само за 11,39 лв., ако имате късмет, или средно за 13,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,97 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Париж с автобус

Когато пътувате до Париж с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and BlaBlaCar Bus от Руан до Париж
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Руан до Париж от bus.
съоръжения FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

Руан до Париж Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
7.85kg
Автобус
8.41kg
Полет
22.44kg
Кола
17.95kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Руан до Париж?
Билет автобус от Руан до Париж е 21,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Руан до Париж?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Руан до Париж е 7,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Руан и Париж от автобус?
Руан до Париж е 112,19 km.
Колко време трае автобус между Руан и Париж?
Руан до Париж е средно 2 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 25 мин.
Какви компании работят от Руан до Париж?
Руан до Париж се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail FlixBus, FlixBus Polska sp. z.o.o., BlaBlaCar Bus and FlixBus France S.A.R.L. предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Руан до Париж?
Руан до Париж има средно 60 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Руан до Париж?
Най-ранният автобус от Руан до Париж тръгва на 04:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Руан до Париж?
Последният автобус от Руан до Париж тръгва на 21:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Руан до Париж?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Руан до Париж?
Има средно 60 от Руан до Париж.
Кое е най-бързото време за пътуване между Руан до Париж от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Руан и Париж е 1 ч 25 мин.
Има ли директен автобус от Руан към Париж?
Да, има директен автобус между Руан и Париж.
Какви са емисиите на CO2 за Руан до Париж от автобус?
Пътуването на автобус от Руан до Париж създава 8.41kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Руан и близките райони

Основни маршрути до Париж

Свързани маршрути

Други популярни маршрути