Автобус Монтана - София цени от 12,99 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 12,99 лв.
утре 15,03 лв.
2 дни 13,01 лв.
3 дни 18,04 лв.

Монтана до София с автобус

Пътуването от Монтана до София от автобус е 80 km и отнема 2 ч 47 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 17:06 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от Монтана до София от автобус само за 12,99 лв. или за 20,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,99 лв..

Най-ниската цена12,99 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 47 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена12,99 лв.
Най-висока цена20,10 лв.
Първо заминаване17:06 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние80 km
ЗаминаванеМонтана
ПристиганеСофия
ПревозвачиKarat - S, Union Ivkoni

Автобус Билети от Montana до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Монтана до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Монтана до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Монтана до София?

Билет за автобус от Монтана до София ще ви струва средно 16,16 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 12,99 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Монтана до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Монтана до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 16,16 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Монтана до София с автобус?

Разстоянието между Монтана и София е приблизително 80 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 47 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Монтана до София обхваща разстояние от 80 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 47 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 34 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Монтана до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Монтана до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Монтана до София, който тръгва в 17:06 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 17:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Монтана до София, който тръгва в 17:06 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 17:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Монтана to София

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Монтана до София?

В Монтана спирките за заминаване включват Montana(BG). Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Монтана до София има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Монтана до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Монтана до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Монтана до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Монтана до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Montana до Sofia

Евтини билети за автобус от Монтана до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Montana до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,39 лв. до 18,14 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 32% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Монтана до София

Най-евтините автобусни билети Монтана - София могат да бъдат намерени само за 13,33 лв., ако имате късмет, или средно за 14,56 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,28 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S and Union Ivkoni от Монтана до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до София от bus.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check
luggage Багаж cross check

Монтана до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.6kg
Автобус
6kg
Полет
16kg
Кола
12.8kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Монтана до София?
Билет автобус от Монтана до София е 16,16 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Монтана до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Монтана до София е 12,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Монтана и София от автобус?
Монтана до София е 80 km.
Колко време трае автобус между Монтана и София?
Монтана до София е средно 2 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 34 мин.
Какви компании работят от Монтана до София?
Монтана до София се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Karat - S and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Монтана до София?
Монтана до София има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Монтана до София?
Най-ранният автобус от Монтана до София тръгва на 17:06 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Монтана до София?
Последният автобус от Монтана до София тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Монтана до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Монтана до София?
Има средно 3 от Монтана до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Монтана и София е 2 ч 34 мин.
Има ли директен автобус от Монтана към София?
Да, има директен автобус между Монтана и София.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до София от автобус?
Пътуването на автобус от Монтана до София създава 6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути