Автобус Монтана - София цени от 13,70лв.

Започва от
13,70лв.
откривам

Монтана до София с автобус

Пътуването от Монтана до София от автобус е 79,9 km и отнема 2 ч. 34 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 18:06 и последното на 18:30. Възможно е да пътувате от Монтана до София от автобус само за 13,70лв. или за 17,89лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,70лв..

Най-добра цена 13,70лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 34 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 13,70лв.
Най-висока цена 17,89лв.
Първо заминаване 18:06
Последно заминаване 18:30
Разстояние 79,9 km
Заминаване Монтана
Пристигане София
Превозвачи Karat - S, Union Ivkoni

Автобус Билети от Монтана до София

  Sep 26
  Още
  23°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  13,70лв.
  25°
  Sep 30
  Още
  25°
  Oct 01
  Още
  25°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  24°
  Oct 04
  Още
  24°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  13,70лв.
  27°
  Oct 07
  Още
  28°
  Oct 08
  Още
  28°
  Oct 09
  Още
  29°
  Oct 10
  Още
  29°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
23°

Пътуване от Монтана до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Монтана до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Монтана до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Монтана до София. Средно обаче ще платите около 15,85лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 13,70лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Монтана до София

 
Sep 26
вторник
23°
Още
Още
Sep 27
сряда
22°
Още
Още
Sep 28
четвъртък
22°
Още
Още
Sep 29
петък
25°
10,12лв.
13,70лв.
Sep 30
събота
25°
Още
Още
Oct 01
неделя
25°
Още
Още
Oct 02
понеделник
24°
Още
Още
Евтини билети за от Монтана до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Монтана до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14лв. до 14лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 3% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Монтана до София

Най-евтините автобусни билети Монтана - София могат да бъдат намерени само за 11лв., ако имате късмет, или средно за 13лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Karat - S and Union Ivkoni от Монтана до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до София от автобус.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Храни и напитки
Климатик
Багаж

Монтана до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.9kg
Автобус
6.2kg
Полет
246.8kg
Кола
23.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Монтана до София?
Билет автобус от Монтана до София е 15,79лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,70лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Монтана до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Монтана до София е 13,70лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Монтана и София от автобус?
Монтана до София е 79,9 km.
Колко време трае автобус между Монтана и София?
Монтана до София е средно 2 ч. 44 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 34 мин..
Какви компании работят от Монтана до София?
Монтана до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Karat - S, Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Монтана до София?
Монтана до София има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Монтана до София?
Най-ранният автобус от Монтана до София тръгва на 18:06. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Монтана до София?
Последният автобус от Монтана до София тръгва на 18:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Монтана до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,70лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Монтана до София?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Монтана, за да отидете до София. Можете да преминете от Montana Montana Bus Station, Hristo Botev Blvd 71, Montana and Bus Station и можете да стигнете до Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia, Sofia Avtobusna Spirka, Poduyane, Serdika, Sofia Bus Station Poduyane, Levski Vekoven St 4, Sofia Bus And Coach Station Poduyane and Sofia Central Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Монтана до София?
Има средно 4 от Монтана до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Монтана и София е 2 ч. 34 мин..
Има ли директен автобус от Монтана към София?
Да, има директен автобус между Монтана и София.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до София от автобус?
Пътуването на автобус от Монтана до София създава 6.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути