Намерете автобус от Монтана до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,73 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 34 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 17:06
Последно отпътуване 17:06
разстояние 80 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Монтана до София

Ако търсите евтини автобусни билети от Монтана до София, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Монтана до София?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от Монтана до София от 10,99 лв., докато средната цена е 12,14 лв..

Цена на билет - всеки ден

11,73 лв. 11,73 лв. 11,73 лв. 11,73 лв. 11,73 лв. 11,73 лв. 11,73 лв.

Автобуси от Монтана до София

В колко часа са автобусите за София?

За да стигнете до София от Монтана с автобус, ще ви отнеме около 2 ч. 34 мин. или дори : 2 ч. 29 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Монтана в 08:11, докато последният е в 17:06.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Монтана до София?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Монтана до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Монтана до София с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.