Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Плевен до Айтос Тръгване от 20,97 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Айтос

откривам

Пътуването ви от Плевен до Айтос с Virail

Планирате да пътувате от Плевен до Айтос? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Плевен до Айтос?

Цените ще варират, когато пътувате от Плевен до Айтос. Средно обаче ще платите около 26,62 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 20,97 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Плевен да се Айтос с автобус

Най-добра цена 20,97 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 5 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 08:30
Последно отпътуване 08:30
разстояние 228 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
20,97 лв.
Максимална цена
27,95 лв.

Плевен - Айтос

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

25,60 лв.

Дата
събота 13 ноември 2021
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Pleven Bus Station - Aytos Bus Station
08:30 - 14:35
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
6 ч. 5 мин.
CO2: 7.31kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 6 ч. 5 мин.
Pleven Bus Station - Aytos Bus Station
08:30 - 14:35
25,60 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 6 ч. 5 мин.
Pleven - Aytos Bus Station
08:30 - 14:35
27,93 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Плевен до Айтос с автобус?

Средното време за пътуване е 6 ч. 5 мин.. Това показва колко време отнема преминаването на 229 km от Плевен до Айтос. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Плевен до Айтос да отнеме повече от 6 ч. 5 мин..

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Плевен до Айтос?

По принцип първото отпътуване за деня от Плевен ще бъде в 08:30, а последното - в 08:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Плевен до Айтос могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Плевен до Айтос?

Можете да тръгнете от Плевен на спирки като Pleven, Pleven Bus Station and Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Айтос на следните спирки: Aytos Bus Station, Aytos Bus station, Georgi Kondolov St 7 and Aytos. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Плевен и Айтос. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Плевен до Айтос?

Ако искате да стигнете от Плевен до Айтос, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. Ще откриете максимален брой от 2 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Плевен и Айтос. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback