Автобус Дупница - Благоевград цени от 4,01 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Дупница до Благоевград с автобус

Пътуването от Дупница до Благоевград от автобус е 27,86 km и отнема 0 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 10:55 ч. и последното на 10:55 ч.. Възможно е да пътувате от Дупница до Благоевград от автобус само за 4,01 лв. или за 4,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,01 лв..

Най-ниската цена4,01 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена4,01 лв.
Най-висока цена4,01 лв.
Първо заминаване10:55 ч.
Последно заминаване10:55 ч.
Разстояние27,86 km
ЗаминаванеДупница
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиTitelina Travel

Автобус Билети от Дупница до Благоевград

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Дупница до Благоевград с Virail

Планирате да пътувате от Дупница до Благоевград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Дупница до Благоевград?

Билет за автобус от Дупница до Благоевград ще ви струва средно 4,01 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 4,01 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дупница до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Дупница до Благоевград. Средно обаче ще платите около 4,01 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Дупница до Благоевград с автобус?

Средното време за пътуване е 0 ч 30 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 27,86 km от Дупница до Благоевград. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Дупница до Благоевград да отнеме повече от 0 ч 30 мин. Пътуването между Дупница и Благоевград с автобус обикновено отнема 0 ч 30 мин, за да се измине разстояние от 27,86 km. Най-краткото пътуване от Дупница до Благоевград ще ви отнеме 0 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Благоевград е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Дупница до Благоевград?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Дупница до Благоевград, който тръгва в 10:55 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 10:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Дупница в 10:55 ч., а последният - в 10:55 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Дупница до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Дупница до Благоевград?

Можете да тръгнете от Дупница на спирки като Dupnica, Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Благоевград на следните спирки: Blagoevgrad, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Дупница и Благоевград. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Дупница до Благоевград?

Ако искате да стигнете от Дупница до Благоевград, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Дупница и Благоевград. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дупница до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Дупница до Благоевград

Евтини билети за автобус от Дупница до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дупница до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дупница до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дупница до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Дупница до Благоевград

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с автобус

Когато пътувате до Благоевград с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Дупница до Благоевград Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.95kg
Автобус
2.09kg
Полет
5.57kg
Кола
4.46kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Дупница до Благоевград?
Билет автобус от Дупница до Благоевград е 4,01 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дупница до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дупница до Благоевград е 4,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дупница и Благоевград от автобус?
Дупница до Благоевград е 27,86 km.
Колко време трае автобус между Дупница и Благоевград?
Дупница до Благоевград е средно 0 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Дупница до Благоевград?
Дупница до Благоевград има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Дупница до Благоевград?
Най-ранният автобус от Дупница до Благоевград тръгва на 10:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Дупница до Благоевград?
Последният автобус от Дупница до Благоевград тръгва на 10:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дупница до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 4,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Дупница до Благоевград?
Има средно 1 от Дупница до Благоевград.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дупница до Благоевград от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Дупница и Благоевград е 0 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Дупница към Благоевград?
Да, има директен автобус между Дупница и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Дупница до Благоевград от автобус?
Пътуването на автобус от Дупница до Благоевград създава 2.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дупница

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дупница

Международни маршрути от Дупница и близките райони

Други дестинации от Дупница

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути