Автобус Карнобат - Плевен цени от 32,01 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Карнобат до Плевен с автобус

Пътуването от Карнобат до Плевен от автобус е 210,63 km и отнема 5 ч 40 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 15:55 ч. и последното на 15:55 ч.. Възможно е да пътувате от Карнобат до Плевен от автобус само за 32,01 лв. или за 37,84 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 32,01 лв..

Най-ниската цена32,01 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 40 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена32,01 лв.
Най-висока цена37,84 лв.
Първо заминаване15:55 ч.
Последно заминаване15:55 ч.
Разстояние210,63 km
ЗаминаванеКарнобат
ПристиганеПлевен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Карнобат до Плевен

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Карнобат до Плевен с Virail

Планирате да пътувате от Карнобат до Плевен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Карнобат до Плевен с автобус?

Когато пътувате от Карнобат до Плевен, можете да очаквате да платите средно около 34,28 лв.. Може да успеете да намерите цени до 32,01 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Карнобат до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Карнобат до Плевен, можете да очаквате да платите средно около 34,28 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Карнобат до Плевен с автобус?

При разстояние от 210,63 km между Карнобат и Плевен, обикновено отнема 5 ч 40 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 40 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Карнобат и Плевен е около 210,63 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 40 мин. Обаче най-бързите маршрути между Карнобат и Плевен продължават 5 ч 40 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Карнобат до Плевен?

Първото пътуване за деня тръгва от Карнобат в 15:55 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 15:55 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Карнобат и Плевен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Карнобат до Плевен тръгва в 15:55 ч., докато последният отпътува в 15:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Карнобат и Плевен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Карнобат до Плевен?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Карнобат от следните спирки: Karnobat. Пристигайки в Плевен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Pleven, Pleven. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Плевен.

Колко ежедневни пътувания има от Карнобат до Плевен?

Маршрутът от Карнобат до Плевен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Карнобат са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Карнобат до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карнобат до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Карнобат до Плевен

Евтини билети за автобус от Карнобат до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Карнобат до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Карнобат до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Карнобат до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Карнобат до Плевен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с автобус

Когато пътувате до Плевен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Карнобат до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Карнобат до Плевен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Карнобат до Плевен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
14.74kg
Автобус
15.8kg
Полет
42.13kg
Кола
33.7kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Карнобат до Плевен?
Билет автобус от Карнобат до Плевен е 34,28 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 32,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Карнобат до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Карнобат до Плевен е 32,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Карнобат и Плевен от автобус?
Карнобат до Плевен е 210,63 km.
Колко време трае автобус между Карнобат и Плевен?
Карнобат до Плевен е средно 5 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от Карнобат до Плевен?
Карнобат до Плевен има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Карнобат до Плевен?
Най-ранният автобус от Карнобат до Плевен тръгва на 15:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Карнобат до Плевен?
Последният автобус от Карнобат до Плевен тръгва на 15:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Карнобат до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 32,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Карнобат до Плевен?
Има средно 3 от Карнобат до Плевен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Карнобат до Плевен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Карнобат и Плевен е 5 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Карнобат към Плевен?
Да, има директен автобус между Карнобат и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Карнобат до Плевен от автобус?
Пътуването на автобус от Карнобат до Плевен създава 15.8kg CO2 емисии.

Отидете локално от Карнобат

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Карнобат

Международни маршрути от Карнобат и близките райони

Други дестинации от Карнобат

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути