Автобус Medinaceli - Сарагоса цени от 19,63 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Medinaceli до Сарагоса с автобус

Пътуването от Medinaceli до Сарагоса от автобус е 140,73 km и отнема 2 ч 15 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 10:00 ч.. Възможно е да пътувате от Medinaceli до Сарагоса от автобус само за 19,63 лв. или за 20,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,63 лв..

Най-ниската цена19,63 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 15 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена19,63 лв.
Най-висока цена20,31 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване10:00 ч.
Разстояние140,73 km
ЗаминаванеMedinaceli
ПристиганеСарагоса
ПревозвачиAlsa

Автобус Билети от Medinaceli до Сарагоса

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Medinaceli до Сарагоса с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Medinaceli до Сарагоса. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Medinaceli до Сарагоса с автобус?

Билет за автобус от Medinaceli до Сарагоса ще ви струва средно 19,86 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 19,63 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Medinaceli до Сарагоса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Medinaceli до Сарагоса варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 19,86 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Medinaceli до Сарагоса с автобус?

Пътуването между Medinaceli и Сарагоса с автобус е приблизително 140,73 km. Ще ви отнеме около 2 ч 15 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Medinaceli до Сарагоса обхваща разстояние от 140,73 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 15 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Medinaceli до Сарагоса по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Medinaceli до Сарагоса?

По принцип първото отпътуване за деня от Medinaceli ще бъде в 08:00 ч., а последното - в 10:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Medinaceli до Сарагоса могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Medinaceli до Сарагоса, който тръгва в 08:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 10:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Medinaceli to Сарагоса

Кои спирки се използват при пътуване от Medinaceli до Сарагоса?

В Medinaceli спирките за заминаване включват Medinaceli (APT.). Когато пристигнете в Сарагоса, може да успеете да слезете на спирки като Zaragoza Airport,ZARAGOZA DELICIAS. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Medinaceli до Сарагоса?

Точният брой на пътуванията от Medinaceli до Сарагоса може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Medinaceli до Сарагоса. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Medinaceli до Сарагоса варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Medinaceli до Сарагоса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Medinaceli до Сарагоса

Евтини билети за автобус от Medinaceli до Сарагоса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Medinaceli до Сарагоса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Medinaceli до Сарагоса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Medinaceli до Сарагоса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Medinaceli до Сарагоса

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Medinaceli до Сарагоса

Най-евтините автобусни билети Medinaceli - Сарагоса могат да бъдат намерени само за 18,18 лв., ако имате късмет, или средно за 20,24 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,07 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сарагоса с автобус

Когато пътувате до Сарагоса с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Alsa от Medinaceli до Сарагоса
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Medinaceli до Сарагоса от bus.
съоръжения Alsa
wifi WiFi check
luggage Багаж check
bicycle Велосипед check

Medinaceli до Сарагоса Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.85kg
Автобус
10.55kg
Полет
28.15kg
Кола
22.52kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Medinaceli до Сарагоса?
Билет автобус от Medinaceli до Сарагоса е 19,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,63 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Medinaceli до Сарагоса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Medinaceli до Сарагоса е 19,63 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Medinaceli и Сарагоса от автобус?
Medinaceli до Сарагоса е 140,73 km.
Колко време трае автобус между Medinaceli и Сарагоса?
Medinaceli до Сарагоса е средно 2 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Medinaceli до Сарагоса?
Medinaceli до Сарагоса има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Medinaceli до Сарагоса?
Най-ранният автобус от Medinaceli до Сарагоса тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Medinaceli до Сарагоса?
Последният автобус от Medinaceli до Сарагоса тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Medinaceli до Сарагоса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 19,63 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Medinaceli до Сарагоса?
Има средно 1 от Medinaceli до Сарагоса.
Кое е най-бързото време за пътуване между Medinaceli до Сарагоса от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Medinaceli и Сарагоса е 2 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Medinaceli към Сарагоса?
Да, има директен автобус между Medinaceli и Сарагоса.
Какви са емисиите на CO2 за Medinaceli до Сарагоса от автобус?
Пътуването на автобус от Medinaceli до Сарагоса създава 10.55kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Medinaceli и близките райони

Основни маршрути до Сарагоса

Други популярни маршрути