Train Illustration

Намерете автобус от Бургас до Айтос

Тръгване от
2 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 4,99 лв.
С Автобус

Утре

От 4,99 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Бургас до Айтос с Virail

Планирате да пътувате от Бургас до Айтос? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Бургас до Айтос?

Когато пътувате от Бургас до Айтос, можете да очаквате да платите средно около 5,82 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Бургас да се Айтос с автобус

Най-добра цена 4,99 лв.
Продължителност на пътуването 30 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 28 km
Заминаване Бургас
Пристигане Айтос
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Цена на билет Бургас - Айтос всеки ден

 
Днес
4,99 лв.
Утре
4,99 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
4
Минимална цена
2 лв.
Максимална цена
51,05 лв.

Бургас - Айтос

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

5,01 лв.

Дата
неделя 14 август 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Бургас Автогара "Юг" - Aytos Bus Station
06:00 - 06:30
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
30 мин.
CO2: 0.98kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Айтос с автобус?

Пътуването между Бургас и Айтос продължава около 28 km и обикновено отнема приблизително 30 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 30 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Айтос възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Айтос?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бургас до Айтос, който тръгва в 06:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бургас до Айтос с автобус?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas, Odesa Bus station Burgas West, Debelt St, Burgas Avtobus, Бургас Автогара "Юг", Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1, Burgas Bus Station South and Burgas Central Bus Station West. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Айтос на следните спирки: Aytos, Aytos Bus station, Georgi Kondolov St 7 and Aytos Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Айтос. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бургас до Айтос има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Айтос може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. В особено натоварени дни може да има до 20 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Айтос. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Айтос варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване