Автобус Орадя - Клуж-Напока цени от 7,40 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 62,75 лв.
утре 59,35 лв.
2 дни 74,28 лв.
3 дни 73,40 лв.

Орадя до Клуж-Напока с автобус

Пътуването от Орадя до Клуж-Напока от автобус е 131,05 km и отнема 2 ч 52 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 08:00 ч.. Възможно е да пътувате от Орадя до Клуж-Напока от автобус само за 7,40 лв. или за 277,73 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,40 лв..

Най-ниската цена7,40 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 52 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена7,40 лв.
Най-висока цена277,73 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване08:00 ч.
Разстояние131,05 km
ЗаминаванеОрадя
ПристиганеКлуж-Напока
ПревозвачиIrina Trans, DaytripОще

Автобус Билети от Орадя до Клуж-Напока

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Орадя до Клуж-Напока с Virail

Планирате да пътувате от Орадя до Клуж-Напока? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Орадя до Клуж-Напока с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Орадя до Клуж-Напока струват 7,40 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 117,56 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Орадя до Клуж-Напока.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Орадя до Клуж-Напока. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 117,56 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Орадя до Клуж-Напока.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Орадя до Клуж-Напока с автобус?

При разстояние от 131,05 km между Орадя и Клуж-Напока, обикновено отнема 2 ч 52 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 52 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Орадя до Клуж-Напока обхваща разстояние от 131,05 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 52 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 46 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Орадя до Клуж-Напока по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Орадя до Клуж-Напока?

Първият заминаващ за деня от Орадя до Клуж-Напока тръгва в 08:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 08:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Орадя и Клуж-Напока. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Орадя до Клуж-Напока, който обикновено тръгва в 08:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 08:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Орадя до Клуж-Напока?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Орадя и Клуж-Напока. Можете да започнете пътуването си в Орадя на спирки като Oradea, Autogara Velența,Gara Oradea,Oradea Calea Aradului,Oradea International Airport. Те се свързват със спирки, включително Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca ,Cluj-Napoca Beta Bus Station в Клуж-Напока. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Орадя до Клуж-Напока.

Колко пъти на ден има тръгващи от Орадя за Клуж-Напока?

Точният брой на пътуванията от Орадя до Клуж-Напока може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Орадя до Клуж-Напока. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Орадя до Клуж-Напока варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Орадя до Клуж-Напока. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Орадя до Клуж-Напока

Евтини билети за автобус от Орадя до Клуж-Напока
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Орадя до Клуж-Напока.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Орадя до Клуж-Напока, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Орадя до Клуж-Напока.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Орадя до Клуж-Напока

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Орадя до Клуж-Напока

Най-евтините автобусни билети Орадя - Клуж-Напока могат да бъдат намерени само за 37,20 лв., ако имате късмет, или средно за 185,02 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 302,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Клуж-Напока с автобус

Когато пътувате до Клуж-Напока с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Орадя до Клуж-Напока Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.17kg
Автобус
9.83kg
Полет
26.21kg
Кола
20.97kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Орадя до Клуж-Напока?
Билет автобус от Орадя до Клуж-Напока е 117,56 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Орадя до Клуж-Напока?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Орадя до Клуж-Напока е 7,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Орадя и Клуж-Напока от автобус?
Орадя до Клуж-Напока е 131,05 km.
Колко време трае автобус между Орадя и Клуж-Напока?
Орадя до Клуж-Напока е средно 2 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 46 мин.
Какви компании работят от Орадя до Клуж-Напока?
Орадя до Клуж-Напока се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail Irina Trans, Daytrip, Voion Trans, Vista Lines and Ami Turing предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Орадя до Клуж-Напока?
Орадя до Клуж-Напока има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Орадя до Клуж-Напока?
Най-ранният автобус от Орадя до Клуж-Напока тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Орадя до Клуж-Напока?
Последният автобус от Орадя до Клуж-Напока тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Орадя до Клуж-Напока?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Орадя до Клуж-Напока?
Има средно 2 от Орадя до Клуж-Напока.
Кое е най-бързото време за пътуване между Орадя до Клуж-Напока от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Орадя и Клуж-Напока е 2 ч 46 мин.
Има ли директен автобус от Орадя към Клуж-Напока?
Да, има директен автобус между Орадя и Клуж-Напока.
Какви са емисиите на CO2 за Орадя до Клуж-Напока от автобус?
Пътуването на автобус от Орадя до Клуж-Напока създава 9.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Орадя

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Орадя

Международни маршрути от Орадя и близките райони

Други дестинации от Орадя

Основни маршрути до Клуж-Напока

Свързани маршрути

Други популярни маршрути