Намерете влак от Стара Загора до Габрово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Габрово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 57 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:20
Последно отпътуване: 18:35
Разстояние 55km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Габрово

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Габрово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Габрово?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Габрово.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Габрово?

Билетите за влак от Стара Загора до Габрово струват средно 3,25 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,05 лв..

Влакове от Стара Загора до Габрово


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Габрово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Габрово и къде ще пристигнете?

Влаковете до Габрово заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ГАБРОВО.

Колко връзки дневно има до Габрово от Стара Загора с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Габрово с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Габрово и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Габрово за 2 hours and 43 minutes, но средно отнема 3 hours and 3 minutes. Първият влак, водещ до Габрово е в 07:06, докато последният тръгва от Стара Загора в 18:06.