Намерете влак от Варна до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 11 мин.
Връзки на ден 87
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 378km

Евтини билети за влак от Варна до София на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Варна до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Варна до София: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Варна - София.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Варна до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Варна до София за 11,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 19,90 лв..

,

Цена на билет Варна - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
29,98 лв.29,98 лв.30,00 лв.30 лв.30,00 лв.29,98 лв.29,98 лв.
Още 85,04 лв.195,23 лв.84,30 лв.174,38 лв.84,30 лв.84,30 лв.

Влакове от Варна до София


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Варна - София?

Влаковете до София могат да заминат от ВАРНА - СП. и да пристигнат на СОФИЯ СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Варна до София?

25 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 18 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Варна до София и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до София тръгва в 06:11, последният е насрочен за 20:11. Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 35 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 7 hours and 53 minutes.