Намерете влак от Варна до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,60 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 16 мин.
връзки на ден 33
Първо заминаване 07:35
Последно отпътуване 02:20
разстояние 378 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Варна до София на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Билетите за влак от Варна до София струват средно 13,59 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,60 лв..

Влакове от Варна до София: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до София с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Цена на билет - всеки ден

30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв.
113,24 лв. 113,40 лв. 95,58 лв. 111,13 лв. 94,70 лв. 93,39 лв. 82,16 лв.

Влакове от Варна до София

Кога заминават влаковете до София и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в София за 7 ч. 19 мин., но средно отнема 9 ч. 16 мин.. Първият влак, водещ до София е в 07:35, докато последният тръгва от Варна в 02:20.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Варна до София?

Влаковете заминават от Варна от ВАРНА and ВАРНА - СП. и пристигат на СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до София от Варна с влак?

Ако желаете да отидете в София от Варна с влак, 33 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 11 маршрута са преки линии, докато 22 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до София от Варна, моля имайте предвид, че има 33 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 22 маршрута с поне една смяна, спрямо 11 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.