Train Illustration

Намерете влак от Варна до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до София

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Варна да се София с влак

разстояние 378 km
Заминаване Варна
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Цена на билет Варна - София всеки ден

 
Днес
34,13 лв.
Утре
33,13 лв.
След 2 дни
33,07 лв.
След 3 дни
33,13 лв.
След 4 дни
33,13 лв.
След 5 дни
33,13 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Варна - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

34 лв.

Дата
събота 8 октомври 2022
Group Plus Ltd-logo
Варна Централна автогара - София Централна автогара
05:00 - 11:50
Group Plus Ltd
6 ч. 50 мин.
CO2: 13.31kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Варна до София с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 379 km от Варна до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до София да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Варна до София?

Първият отпътуващ през нощта от Варна до София тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: ВАРНА and ВАРНА - СП.. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване