Намерете влак от Варна до София

Започва от
24 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до София

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Варна до София?

Най-евтините билети за влак от Варна до София струват 22,35 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,56 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до София.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Варна до София от Train е 378 км и отнема 9 ч. 53 мин.. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 20:00 и последното на 23:50. Възможно е да пътувате от Варна до София от Train само за 22,35 лв. или за 135,27 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 23,45 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 16 мин.
Връзка на ден 24
Най-ниската цена 23,45 лв.
Най-висока цена 25,20 лв.
Първо заминаване 04:55
Последно заминаване 23:50
Разстояние 378 km
Заминаване Варна
Пристигане София
Превозвачи Bdz, Distribusion

Влак Билети от Варна до София

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  11.984
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
34,01 лв.
Feb 04
Saturday
33,01 лв.
Feb 05
Sunday
33,01 лв.
Feb 06
Monday
33,09 лв.
Feb 07
Tuesday
33,01 лв.
Feb 08
Wednesday
33,01 лв.
Feb 09
Thursday
33,01 лв.

Най-доброто време за резервация на Варна - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Варна до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
108.015kg
Влак
5.306kg
Автобус
25.772kg
Кола
18.571kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Варна до София с влак?

За да стигнете по-бързо от Варна до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и София ще завършат пътуването в 7 ч. 1 мин.. Средно ще ви отнеме около 9 ч. 53 мин., за да пътувате 379 km между Варна и София.

В колко часа са заминаващите от Варна до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Варна до София, който обикновено тръгва в 20:00. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:50. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Първият отпътуващ през нощта от Варна до София тръгва в 20:00, докато последният отпътува в 23:50. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: ВАРНА and Varna. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ СЕВЕР, СОФИЯ and Sofia. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за София?

Точният брой на пътуванията от Варна до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 21 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Bdz and Distribusion. В особено натоварени дни може да има до 38 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 9 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 12 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване