Намерете влак от Варна до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,34лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 11 мин.
Връзки на ден 87
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 378km

Евтини билети за влак от Варна до София на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Варна до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Варна до София: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Варна - София.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Варна до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Варна до София за 11,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 18,90 лв..

,

Цена на билет Варна - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
32 лв.32 лв.30 лв.30 лв.32 лв.30 лв.30 лв.
61 лв.61 лв.299 лв.122 лв.43 лв.270 лв.244 лв.
Още Още Още Още Още 12 лв. Още

Влакове от Варна до София


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Варна - София?

Влаковете до София могат да заминат от ВАРНА - СП. or ВАРНА и да пристигнат на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Варна до София?

32 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 21 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 11 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Варна до София и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до София тръгва в 06:11, последният е насрочен за 23:03. Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 27 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 7 hours and 53 minutes.