Намерете влак от Пазарджик до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,08 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 42 мин.
връзки на ден 26
Първо заминаване 06:34
Последно отпътуване 22:22
разстояние 100 km

Евтини билети за влак от Пазарджик до София на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пазарджик до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до София?

Билетите за влак от Пазарджик до София струват средно 2,74 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 0,08 лв..

Влакове от Пазарджик до София: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до София, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

10,99 лв. 10,99 лв. 10,99 лв. 11,01 лв. Още Още Още

Влакове от Пазарджик до София

Кога заминават влаковете до София и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в София за 2 ч. 4 мин., но средно отнема 2 ч. 42 мин.. Първият влак, водещ до София е в 06:34, докато последният тръгва от Пазарджик в 22:22.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете до София ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има за пътуване до София от Пазарджик с влак?

Ако желаете да отидете в София от Пазарджик с влак, 26 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 14 маршрута са преки линии, докато 12 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пазарджик до София с влак, има 26 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 14 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.