Влак Пазарджик - София цени от 5,64 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до София с влак

Пътуването от Пазарджик до София от влак е 99,69 km и отнема 2 ч 56 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 ч. и последното на 20:53 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до София от влак само за 5,64 лв. или за 11,35 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,64 лв..

Най-ниската цена5,64 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 56 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена5,64 лв.
Най-висока цена11,35 лв.
Първо заминаване00:33 ч.
Последно заминаване20:53 ч.
Разстояние99,69 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Pazardzhik до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Пазарджик до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Пазарджик до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до София?

Най-евтините билети за влак от Пазарджик до София струват 5,64 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 10,14 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пазарджик до София, можете да очаквате да платите средно около 10,14 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Пазарджик до София с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 56 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 99,69 km от Пазарджик до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пазарджик до София да отнеме повече от 2 ч 56 мин. Пътуването между Пазарджик и София продължава около 99,69 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 56 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 14 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пазарджик до София?

Можете да тръгнете от Пазарджик на спирки като Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пазарджик и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Пазарджик до София се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Пазарджик до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 15 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 8 директни пътувания между Пазарджик и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 7 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pazardzhik до Sofia

Евтини билети за влак от Пазарджик до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pazardzhik до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Цените на билетите за влак обикновено варират с наближаването на датата на заминаване. За предстоящите дни обаче цените на билетите за влак остават стабилни на 10,76 лв.. Независимо дали планирате предварително или решавате в последния момент, ще намерите билети в подобен ценови диапазон. Така че, отпуснете се и резервирайте, когато сте готови! Не забравяйте да проверите най-новите цени и наличност, преди да резервирате, за да сте сигурни, че имате най-точната информация за вашето пътуване.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до София

Най-евтините билети за влак Пазарджик - София могат да бъдат намерени само за 2,70 лв., ако имате късмет, или средно за 5,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.98kg
Автобус
7.48kg
Полет
19.94kg
Кола
15.95kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и София са 6.98kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и София? Като вземете влака между Пазарджик и София, ще спестите 12.96kg CO2 емисии спрямо полет, 0.5kg спрямо автобус и 8.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до София?
Билет влак от Пазарджик до София е 10,14 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,64 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до София е 5,64 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и София от влак?
Пазарджик до София е 99,69 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и София?
Пазарджик до София е средно 2 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до София?
Пазарджик до София има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до София?
Най-ранният влак от Пазарджик до София тръгва на 00:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до София?
Последният влак от Пазарджик до София тръгва на 20:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,64 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до София?
Има средно 8 от Пазарджик до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и София е 2 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към София?
Да, има директен влак между Пазарджик и София.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до София от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до София създава 6.98kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути