Намерете влак от Пазарджик до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 38 мин.
Връзки на ден 168
Първо заминаване: 04:39
Последно отпътуване: 20:34
Разстояние 100km

С virail са най-евтините билети за влак от Пазарджик до София

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пазарджик до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пазарджик до София?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пазарджик - София.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пазарджик до София също само за 3,05 лв., докато средната цена е 3,90 лв..

Цена на билет Пазарджик - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
9 лв.12 лв.9 лв. Още 9 лв. Още Още

Влакове от Пазарджик до София


Тъй като пътуването между Пазарджик и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пазарджик и София?

Влаковете до София ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на СОФИЯ.

Колко влакови връзки има от Пазарджик до София всеки ден?

22 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пазарджик до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 11 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Пазарджик до София и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 hours and 16 minutes да стигнете до София с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 1 minute с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:11, докато последният тръгва от Пазарджик в 20:11.