Влак Стара Загора - Казанлък цени от 0,41 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Стара Загора до Казанлък с влак

Пътуването от Стара Загора до Казанлък от влак е 28,51 km и отнема 1 ч 5 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:25 ч. и последното на 22:15 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Казанлък от влак само за 0,41 лв. или за 2,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 0,41 лв..

Най-ниската цена0,41 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 5 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена0,41 лв.
Най-висока цена2,39 лв.
Първо заминаване07:25 ч.
Последно заминаване22:15 ч.
Разстояние28,51 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеКазанлък
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Стара Загора до Казанлък с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Казанлък? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Казанлък, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Казанлък?

Когато пътувате от Стара Загора до Казанлък, можете да очаквате да платите средно около 1,66 лв.. Може да успеете да намерите цени до 0,41 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Стара Загора до Казанлък варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,66 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Казанлък с влак?

Пътуването между Стара Загора и Казанлък с влак е приблизително 28,51 km. Ще ви отнеме около 1 ч 5 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Стара Загора и Казанлък с влак обикновено отнема 1 ч 5 мин, за да се измине разстояние от 28,51 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Казанлък ще ви отнеме 0 ч 50 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Казанлък е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Стара Загора до Казанлък?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Стара Загора до Казанлък, който тръгва в 07:25 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Стара Загора до Казанлък, който тръгва в 07:25 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Стара Загора до Казанлък с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: Stara Zagora AG. Пристигайки в Казанлък, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Казанлък.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Казанлък?

Маршрутът от Стара Загора до Казанлък се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Стара Загора са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Стара Загора до Казанлък, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Казанлък
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Казанлък.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Казанлък, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Казанлък.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Казанлък

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Казанлък могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казанлък с влак

Когато пътувате до Казанлък с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Казанлък
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Казанлък от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Казанлък Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2kg
Автобус
2.14kg
Полет
5.7kg
Кола
4.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Казанлък с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Казанлък са 2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Казанлък? Като вземете влака между Стара Загора и Казанлък, ще спестите 3.7kg CO2 емисии спрямо полет, 0.14kg спрямо автобус и 2.56kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Казанлък?
Билет влак от Стара Загора до Казанлък е 1,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 0,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Казанлък?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Казанлък е 0,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Казанлък от влак?
Стара Загора до Казанлък е 28,51 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Казанлък?
Стара Загора до Казанлък е средно 1 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Казанлък?
Стара Загора до Казанлък има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Казанлък?
Най-ранният влак от Стара Загора до Казанлък тръгва на 07:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Казанлък?
Последният влак от Стара Загора до Казанлък тръгва на 22:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Казанлък?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 0,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Казанлък?
Има средно 1 от Стара Загора до Казанлък.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Казанлък от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Казанлък е 0 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Казанлък?
Да, има директен влак между Стара Загора и Казанлък.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Казанлък от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Казанлък създава 2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Казанлък

Свързани маршрути

Други популярни маршрути