Намерете влак от Стара Загора до Казанлък

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Казанлък

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,64лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 4 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 18:50
Разстояние 28km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Казанлък на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Казанлък?

За да стигнете до Казанлък с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Казанлък?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Казанлък е 4,13 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Казанлък могат да бъдат около 1,50 лв..

Влакове от Стара Загора до Казанлък


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Казанлък?

Влаковете до Казанлък заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на КАЗАНЛЪК.

Пътуване с влак до Казанлък от Стара Загора: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Казанлък с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Казанлък с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Казанлък за 1 hour and 1 minute, но средно отнема 1 hour and 6 minutes. Първият влак, водещ до Казанлък е в 07:12, докато последният тръгва от Стара Загора в 18:12.