Влак Стара Загора - Враца цени от 8,55 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Враца с влак

Пътуването от Стара Загора до Враца от влак е 190,55 km и отнема 9 ч 12 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 03:14 ч. и последното на 20:27 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Враца от влак само за 8,55 лв. или за 14,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,55 лв..

Най-ниската цена8,55 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 12 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена8,55 лв.
Най-висока цена14,85 лв.
Първо заминаване03:14 ч.
Последно заминаване20:27 ч.
Разстояние190,55 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеВраца
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Vratsa

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Враца с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Враца. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Стара Загора до Враца?

Средно билетът за влак от Стара Загора до Враца ще ви струва 9,59 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 8,55 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Враца. Средно обаче ще платите около 9,59 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Враца с влак?

Пътуването между Стара Загора и Враца с влак е приблизително 190,55 km. Ще ви отнеме около 9 ч 12 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Стара Загора до Враца, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Стара Загора и Враца ще завършат пътуването в 7 ч 2 мин. Средно ще ви отнеме около 9 ч 12 мин, за да пътувате 190,55 km между Стара Загора и Враца.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Стара Загора до Враца с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: Stara Zagora AG. Пристигайки в Враца, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Vratsa, Автогара. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Враца.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Враца?

Средно има 13 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Враца. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Враца. Има 13 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Vratsa

Евтини билети за влак от Стара Загора до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Vratsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Враца

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Враца могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с влак

Когато пътувате до Враца с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Враца от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Враца Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.34kg
Автобус
14.29kg
Полет
38.11kg
Кола
30.49kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Враца с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Враца са 13.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Враца? Като вземете влака между Стара Загора и Враца, ще спестите 24.77kg CO2 емисии спрямо полет, 0.95kg спрямо автобус и 17.15kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Враца?
Билет влак от Стара Загора до Враца е 9,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,55 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Враца е 8,55 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Враца от влак?
Стара Загора до Враца е 190,55 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Враца?
Стара Загора до Враца е средно 9 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 2 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Враца?
Стара Загора до Враца има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Враца?
Най-ранният влак от Стара Загора до Враца тръгва на 03:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Враца?
Последният влак от Стара Загора до Враца тръгва на 20:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,55 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Враца от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Враца е 7 ч 2 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Враца?
Да, има директен влак между Стара Загора и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Враца от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Враца създава 13.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути