Намерете влак от Стара Загора до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,03лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 11 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 01:14
Последно отпътуване: 17:27
Разстояние 190km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Враца на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Враца. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Враца, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Враца?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Враца, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Враца?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Враца е 16,58 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Враца могат да бъдат около 8,55 лв..

Влакове от Стара Загора до Враца


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Враца?

Влаковете до Враца ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Враца?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Враца и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Враца тръгва в 01:04, последният е насрочен за 17:04. Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 39 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Враца за 7 hours and 29 minutes.