Влак Стара Загора - Перник цени от 13,97 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Перник с влак

Пътуването от Стара Загора до Перник от влак е 214,84 km и отнема 8 ч 5 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 16:20 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Перник от влак само за 13,97 лв. или за 21,96 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,97 лв..

Най-ниската цена13,97 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 5 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена13,97 лв.
Най-висока цена21,96 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване16:20 ч.
Разстояние214,84 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Pernik

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Стара Загора до Перник с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Перник. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Перник?

Средно билетът за влак от Стара Загора до Перник ще ви струва 15,36 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 13,97 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Стара Загора до Перник ще ви струва 15,36 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Перник с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 5 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 214,84 km от Стара Загора до Перник. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Перник да отнеме повече от 8 ч 5 мин. Разстоянието между Стара Загора и Перник е около 214,84 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 5 мин. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и Перник продължават 6 ч 53 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Перник?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora AG. Когато пристигнете в Перник, може да успеете да слезете на спирки като Pernik Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Перник се извършват всеки ден?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Перник. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Перник. Има 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Pernik

Евтини билети за влак от Стара Загора до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Перник

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Перник могат да бъдат намерени само за 6,36 лв., ако имате късмет, или средно за 11,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,81 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.04kg
Автобус
16.11kg
Полет
42.97kg
Кола
34.37kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Перник са 15.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Перник? Като вземете влака между Стара Загора и Перник, ще спестите 27.93kg CO2 емисии спрямо полет, 1.07kg спрямо автобус и 19.33kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Перник?
Билет влак от Стара Загора до Перник е 15,36 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Перник е 13,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Перник от влак?
Стара Загора до Перник е 214,84 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Перник?
Стара Загора до Перник е средно 8 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 53 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Перник?
Стара Загора до Перник има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Перник?
Най-ранният влак от Стара Загора до Перник тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Перник?
Последният влак от Стара Загора до Перник тръгва на 16:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Перник е 6 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Перник?
Да, има директен влак между Стара Загора и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Перник от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Перник създава 15.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути