Намерете влак от Стара Загора до Перник

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Перник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 9 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 01:31
Последно отпътуване: 16:40
Разстояние 215km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Перник

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Перник?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Перник, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Перник?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Перник за 6,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Перник струват средно 8,48 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Перник


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Перник?

Влаковете до Перник ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на ПЕРНИК.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Перник всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Перник от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Перник и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Перник за 6 hours and 3 minutes, но средно отнема 7 hours and 2 minutes. Първият влак, водещ до Перник е в 01:08, докато последният тръгва от Стара Загора в 13:08.