Намерете влак от Стара Загора до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20,04лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 42 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 01:32
Последно отпътуване: 16:41
Разстояние 283km

Сравнете най-добрите цени за влак от Стара Загора до Видин

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Видин?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Стара Загора и Видин.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Видин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Видин от 11,40 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 15,20 лв..

Влакове от Стара Загора до Видин


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стара Загора и Видин?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Стара Загора с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Видин с влак?

Първият влак до Видин тръгва в 01:09, докато последният в 16:09. Пътуването продължава средно 13 hours and 10 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Видин за 10 hours and 34 minutes.