Влак Стара Загора - Видин цени от 23,17 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Видин с влак

Пътуването от Стара Загора до Видин от влак е 283,76 km и отнема 12 ч 40 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 23:56 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Видин от влак само за 23,17 лв. или за 44,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,17 лв..

Най-ниската цена23,17 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 40 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена23,17 лв.
Най-висока цена44,13 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване23:56 ч.
Разстояние283,76 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеВидин
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Vidin

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Видин

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Видин? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Видин, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Стара Загора до Видин с влак?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Видин струват 23,17 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,11 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Видин.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Стара Загора до Видин ще ви струва 24,11 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Видин с влак?

Разстоянието между Стара Загора и Видин е приблизително 283,76 km. Като цяло ще ви отнеме около 12 ч 40 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Стара Загора и Видин с влак обикновено отнема 12 ч 40 мин, за да се измине разстояние от 283,76 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Видин ще ви отнеме 10 ч 28 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Видин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Видин?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Видин на следните спирки: Vidin(gr). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и Видин. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Стара Загора до Видин се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Видин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Видин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Видин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Vidin

Евтини билети за влак от Стара Загора до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Vidin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Видин

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Видин могат да бъдат намерени само за 11,47 лв., ако имате късмет, или средно за 22,18 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 23,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Видин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.86kg
Автобус
21.28kg
Полет
56.75kg
Кола
45.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Видин са 19.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Видин? Като вземете влака между Стара Загора и Видин, ще спестите 36.89kg CO2 емисии спрямо полет, 1.42kg спрямо автобус и 25.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Видин?
Билет влак от Стара Загора до Видин е 24,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,17 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Видин е 23,17 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Видин от влак?
Стара Загора до Видин е 283,76 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Видин?
Стара Загора до Видин е средно 12 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Видин?
Стара Загора до Видин има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Видин?
Най-ранният влак от Стара Загора до Видин тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Видин?
Последният влак от Стара Загора до Видин тръгва на 23:56 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,17 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Видин е 10 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Видин?
Да, има директен влак между Стара Загора и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Видин от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Видин създава 19.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути