Намерете влак от Стара Загора до Шумен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 24 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 01:35
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 140km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Шумен на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Стара Загора до Шумен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Шумен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Шумен?

Билетите за влак от Стара Загора до Шумен струват средно 11,65 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,50 лв..

Влакове от Стара Загора до Шумен


Тъй като пътуването между Стара Загора и Шумен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Шумен?

Влаковете до Шумен заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ШУМЕН.

Пътуване с влак до Шумен от Стара Загора: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Шумен от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Шумен и колко време е пътуването?

Необходими са средно 5 hours and 24 minutes да стигнете до Шумен с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 24 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:11, докато последният тръгва от Стара Загора в 16:11.