Влак Стара Загора - Шумен цени от 6,36 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Шумен с влак

Пътуването от Стара Загора до Шумен от влак е 140,09 km и отнема 6 ч 35 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 02:02 ч. и последното на 19:25 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Шумен от влак само за 6,36 лв. или за 18,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,36 лв..

Най-ниската цена6,36 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 35 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена6,36 лв.
Най-висока цена18,41 лв.
Първо заминаване02:02 ч.
Последно заминаване19:25 ч.
Разстояние140,09 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Shumen

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Шумен

Планирате да пътувате от Стара Загора до Шумен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Стара Загора до Шумен?

Когато пътувате от Стара Загора до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 14,52 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,36 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Стара Загора до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,52 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Шумен с влак?

При разстояние от 140,09 km между Стара Загора и Шумен, обикновено отнема 6 ч 35 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 35 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Стара Загора и Шумен продължава около 140,09 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 35 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 28 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Шумен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Стара Загора до Шумен?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Стара Загора до Шумен?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Шумен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Шумен. Има 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Shumen

Евтини билети за влак от Стара Загора до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Шумен

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Шумен могат да бъдат намерени само за 6,36 лв., ако имате късмет, или средно за 12,59 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.81kg
Автобус
10.51kg
Полет
28.02kg
Кола
22.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Шумен са 9.81kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Шумен? Като вземете влака между Стара Загора и Шумен, ще спестите 18.21kg CO2 емисии спрямо полет, 0.7kg спрямо автобус и 12.61kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Шумен?
Билет влак от Стара Загора до Шумен е 14,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,36 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Шумен е 6,36 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Шумен от влак?
Стара Загора до Шумен е 140,09 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Шумен?
Стара Загора до Шумен е средно 6 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Шумен?
Стара Загора до Шумен има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Шумен?
Най-ранният влак от Стара Загора до Шумен тръгва на 02:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Шумен?
Последният влак от Стара Загора до Шумен тръгва на 19:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,36 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Шумен е 4 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Шумен?
Да, има директен влак между Стара Загора и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Шумен създава 9.81kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути