Намерете влак от Стара Загора до Самуилово

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Стара Загора до Самуилово с влак

Пътуването от Стара Загора до Самуилово от влак е 242,94 km и отнема 0 ч 26 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:47 ч. и последното на 18:12 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Самуилово от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 26 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване03:47 ч.
Последно заминаване18:12 ч.
Разстояние242,94 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеСамуилово
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Самуилово с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Самуилово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Стара Загора до Самуилово?

Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Самуилово. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Самуилово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Стара Загора до Самуилово варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Самуилово с влак?

Пътуването от Стара Загора до Самуилово с влак обикновено отнема 0 ч 26 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 242,94 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 26 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Стара Загора и Самуилово с влак обикновено отнема 0 ч 26 мин, за да се измине разстояние от 242,94 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Самуилово ще ви отнеме 0 ч 25 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Самуилово е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Самуилово?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: Stara Zagora AG. Пристигайки в Самуилово, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Самуилово.

Колко ежедневни пътувания има от Стара Загора до Самуилово?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Самуилово. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Самуилово. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Самуилово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Самуилово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Самуилово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Самуилово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Самуилово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Самуилово

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Самуилово могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Самуилово с влак

Когато пътувате до Самуилово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Самуилово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Самуилово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Самуилово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.01kg
Автобус
18.22kg
Полет
48.59kg
Кола
38.87kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Самуилово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Самуилово са 17.01kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Самуилово? Като вземете влака между Стара Загора и Самуилово, ще спестите 31.58kg CO2 емисии спрямо полет, 1.21kg спрямо автобус и 21.86kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Стара Загора и Самуилово от влак?
Стара Загора до Самуилово е 242,94 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Самуилово?
Стара Загора до Самуилово е средно 0 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Самуилово?
Стара Загора до Самуилово има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Самуилово?
Най-ранният влак от Стара Загора до Самуилово тръгва на 03:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Самуилово?
Последният влак от Стара Загора до Самуилово тръгва на 18:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Самуилово?
Има средно 5 от Стара Загора до Самуилово.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Самуилово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Самуилово е 0 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Самуилово?
Да, има директен влак между Стара Загора и Самуилово.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Самуилово от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Самуилово създава 17.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Самуилово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути