Влак Стара Загора - Добрич цени от 16,05 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Добрич с влак

Пътуването от Стара Загора до Добрич от влак е 218,53 km и отнема 7 ч 45 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 02:02 ч. и последното на 15:41 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Добрич от влак само за 16,05 лв. или за 22,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,05 лв..

Най-ниската цена16,05 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 45 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена16,05 лв.
Най-висока цена22,56 лв.
Първо заминаване02:02 ч.
Последно заминаване15:41 ч.
Разстояние218,53 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеДобрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Dobrich

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Стара Загора до Добрич с Virail

Планирате да пътувате от Стара Загора до Добрич? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Добрич?

Средно билетът за влак от Стара Загора до Добрич ще ви струва 17,59 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 16,05 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Стара Загора до Добрич ще ви струва 17,59 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Добрич с влак?

Пътуването между Стара Загора и Добрич с влак е приблизително 218,53 km. Ще ви отнеме около 7 ч 45 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Стара Загора до Добрич, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Стара Загора и Добрич ще завършат пътуването в 4 ч 49 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 45 мин, за да пътувате 218,53 km между Стара Загора и Добрич.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Добрич?

Ще можете да напуснете Стара Загора, като използвате спирки като Stara Zagora AG. Те ви свързват със спирки, включително в Добрич. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Стара Загора, или в Добрич, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Стара Загора до Добрич има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Добрич може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Добрич. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Добрич варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Dobrich

Евтини билети за влак от Стара Загора до Добрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Добрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Добрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Добрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Dobrich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Добрич

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Добрич могат да бъдат намерени само за 7,87 лв., ако имате късмет, или средно за 11,98 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Добрич с влак

Когато пътувате до Добрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Добрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Добрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Добрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.3kg
Автобус
16.39kg
Полет
43.71kg
Кола
34.97kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Добрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Добрич са 15.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Добрич? Като вземете влака между Стара Загора и Добрич, ще спестите 28.41kg CO2 емисии спрямо полет, 1.09kg спрямо автобус и 19.67kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Добрич?
Билет влак от Стара Загора до Добрич е 17,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,05 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Добрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Добрич е 16,05 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Добрич от влак?
Стара Загора до Добрич е 218,53 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Добрич?
Стара Загора до Добрич е средно 7 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 49 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Добрич?
Стара Загора до Добрич има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Добрич?
Най-ранният влак от Стара Загора до Добрич тръгва на 02:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Добрич?
Последният влак от Стара Загора до Добрич тръгва на 15:41 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Добрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 16,05 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Добрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Добрич е 4 ч 49 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Добрич?
Да, има директен влак между Стара Загора и Добрич.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Добрич от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Добрич създава 15.3kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Добрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути