Влак Велико Търново - София цени от 7,04 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Велико Търново до София с влак

Пътуването от Велико Търново до София от влак е 192,77 km и отнема 6 ч 3 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 07:48 ч. и последното на 19:13 ч.. Възможно е да пътувате от Велико Търново до София от влак само за 7,04 лв. или за 9,22 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,04 лв..

Най-ниската цена7,04 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 3 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена7,04 лв.
Най-висока цена9,22 лв.
Първо заминаване07:48 ч.
Последно заминаване19:13 ч.
Разстояние192,77 km
ЗаминаванеВелико Търново
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Veliko Tarnovo до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Велико Търново до София с Virail

Планирате да пътувате от Велико Търново до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Велико Търново до София?

Цените на билетите за влак от Велико Търново до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Велико Търново до София ще струват 7,04 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 7,24 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Велико Търново до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 7,24 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Велико Търново до София.

Колко време отнема пътуването от Велико Търново до София с влак?

Пътуването между Велико Търново и София с влак е приблизително 192,77 km. Ще ви отнеме около 6 ч 3 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Велико Търново до София обхваща разстояние от 192,77 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 3 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Велико Търново до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Велико Търново до София?

Първият заминаващ за деня от Велико Търново до София тръгва в 07:48 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 19:13 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Велико Търново и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Велико Търново в 07:48 ч., а последният - в 19:13 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Велико Търново до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Велико Търново до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Велико Търново и София. Можете да започнете пътуването си в Велико Търново на спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Те се свързват със спирки, включително Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1 в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Велико Търново до София.

Колко пъти на ден има пътувания от Велико Търново до София?

Ако искате да стигнете от Велико Търново до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 15 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Велико Търново и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 15 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велико Търново до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Veliko Tarnovo до Sofia

Евтини билети за влак от Велико Търново до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Велико Търново до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Велико Търново до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Велико Търново до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Veliko Tarnovo до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Велико Търново до София

Най-евтините билети за влак Велико Търново - София могат да бъдат намерени само за 7,57 лв., ако имате късмет, или средно за 9,88 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,97 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Велико Търново до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Велико Търново до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Велико Търново до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.49kg
Автобус
14.46kg
Полет
38.55kg
Кола
30.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Велико Търново и София са 13.49kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Велико Търново и София? Като вземете влака между Велико Търново и София, ще спестите 25.06kg CO2 емисии спрямо полет, 0.97kg спрямо автобус и 17.35kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Велико Търново до София?
Билет влак от Велико Търново до София е 7,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,04 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Велико Търново до София е 7,04 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Велико Търново и София от влак?
Велико Търново до София е 192,77 km.
Колко време трае влак между Велико Търново и София?
Велико Търново до София е средно 6 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 40 мин.
Колко влак на ден преминават от Велико Търново до София?
Велико Търново до София има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Велико Търново до София?
Най-ранният влак от Велико Търново до София тръгва на 07:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Велико Търново до София?
Последният влак от Велико Търново до София тръгва на 19:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Велико Търново до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,04 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Велико Търново до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Велико Търново и София е 4 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Велико Търново към София?
Да, има директен влак между Велико Търново и София.
Какви са емисиите на CO2 за Велико Търново до София от влак?
Пътуването на влак от Велико Търново до София създава 13.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от Велико Търново

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Велико Търново

Международни маршрути от Велико Търново и близките райони

Други дестинации от Велико Търново

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути