Намерете влак от Стара Загора до Пазарджик

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пазарджик

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,70лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 41 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 01:15
Последно отпътуване: 18:00
Разстояние 111km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Пазарджик на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пазарджик. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Пазарджик, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Пазарджик?

За да стигнете до Пазарджик с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Пазарджик?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Пазарджик е 4,68 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Пазарджик могат да бъдат около 3,70 лв..

Влакове от Стара Загора до Пазарджик


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Пазарджик?

Влаковете до Пазарджик могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на ПАЗАРДЖИК.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Пазарджик всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Пазарджик от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Пазарджик с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пазарджик тръгва в 01:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 49 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пазарджик за 2 hours and 6 minutes.