Влак Стара Загора - Пазарджик цени от 16,24 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Пазарджик с влак

Пътуването от Стара Загора до Пазарджик от влак е 110,79 km и отнема 3 ч 33 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Пазарджик от влак само за 16,24 лв. или за 16,24 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,24 лв..

Най-ниската цена16,24 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 33 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена16,24 лв.
Най-висока цена16,24 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние110,79 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Pazardzhik

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Стара Загора до Пазарджик с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Пазарджик. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Стара Загора до Пазарджик?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Пазарджик струват 16,24 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 16,24 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Пазарджик.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Пазарджик. Средно обаче ще платите около 16,24 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Пазарджик с влак?

При разстояние от 110,79 km между Стара Загора и Пазарджик, обикновено отнема 3 ч 33 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 33 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Стара Загора и Пазарджик с влак обикновено отнема 3 ч 33 мин, за да се измине разстояние от 110,79 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Пазарджик ще ви отнеме 2 ч 45 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Пазарджик е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Пазарджик?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Пазарджик. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. Те се свързват със спирки, включително Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara) в Пазарджик. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Пазарджик.

Колко пътувания от Стара Загора до Пазарджик има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Пазарджик може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 9 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Пазарджик. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Пазарджик варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Pazardzhik

Евтини билети за влак от Стара Загора до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Pazardzhik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Пазарджик

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 3,82 лв., ако имате късмет, или средно за 11,22 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с влак

Когато пътувате до Пазарджик с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Пазарджик от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Пазарджик Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.76kg
Автобус
8.31kg
Полет
22.16kg
Кола
17.73kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Пазарджик с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Пазарджик са 7.76kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Пазарджик? Като вземете влака между Стара Загора и Пазарджик, ще спестите 14.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.55kg спрямо автобус и 9.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Пазарджик?
Билет влак от Стара Загора до Пазарджик е 16,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,24 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Пазарджик е 16,24 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Пазарджик от влак?
Стара Загора до Пазарджик е 110,79 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Пазарджик?
Стара Загора до Пазарджик е средно 3 ч 33 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 45 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Пазарджик?
Стара Загора до Пазарджик има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Пазарджик?
Най-ранният влак от Стара Загора до Пазарджик тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Пазарджик?
Последният влак от Стара Загора до Пазарджик тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 16,24 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Пазарджик?
Има средно 5 от Стара Загора до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Пазарджик от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Пазарджик е 2 ч 45 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Пазарджик?
Да, има директен влак между Стара Загора и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Пазарджик от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Пазарджик създава 7.76kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути