Влак Стара Загора - Благоевград цени от 9,22 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Благоевград с влак

Пътуването от Стара Загора до Благоевград от влак е 214,59 km и отнема 9 ч 10 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Благоевград от влак само за 9,22 лв. или за 19,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,22 лв..

Най-ниската цена9,22 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 10 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена9,22 лв.
Най-висока цена19,06 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние214,59 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Blagoevgrad

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Стигнете от Стара Загора до Благоевград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Благоевград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Стара Загора до Благоевград?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Благоевград струват 9,22 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 18,10 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Благоевград.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 18,10 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Благоевград.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Благоевград с влак?

При разстояние от 214,59 km между Стара Загора и Благоевград, обикновено отнема 9 ч 10 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 9 ч 10 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Стара Загора и Благоевград е около 214,59 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 10 мин. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и Благоевград продължават 8 ч 25 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Благоевград?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora AG. Когато пристигнете в Благоевград, може да успеете да слезете на спирки като Blagoevgrad, Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Благоевград има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Благоевград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Благоевград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Благоевград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Blagoevgrad

Евтини билети за влак от Стара Загора до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Blagoevgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Благоевград

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Благоевград могат да бъдат намерени само за 16,36 лв., ако имате късмет, или средно за 18,09 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.02kg
Автобус
16.09kg
Полет
42.92kg
Кола
34.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Благоевград са 15.02kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Благоевград? Като вземете влака между Стара Загора и Благоевград, ще спестите 27.9kg CO2 емисии спрямо полет, 1.07kg спрямо автобус и 19.31kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Благоевград?
Билет влак от Стара Загора до Благоевград е 18,10 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,22 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Благоевград е 9,22 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Благоевград от влак?
Стара Загора до Благоевград е 214,59 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Благоевград?
Стара Загора до Благоевград е средно 9 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Благоевград?
Стара Загора до Благоевград има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Благоевград?
Най-ранният влак от Стара Загора до Благоевград тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Благоевград?
Последният влак от Стара Загора до Благоевград тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,22 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Благоевград е 8 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Благоевград?
Да, има директен влак между Стара Загора и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Благоевград създава 15.02kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути