Намерете влак от Стара Загора до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,80лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 54 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 01:15
Последно отпътуване: 18:45
Разстояние 214km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Благоевград

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Благоевград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Благоевград?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Благоевград, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Благоевград?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Благоевград е 16,90 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Благоевград могат да бъдат около 8,80 лв..

Влакове от Стара Загора до Благоевград


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Благоевград?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Благоевград от Стара Загора с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Благоевград с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Благоевград с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Благоевград тръгва в 01:01, докато последният в 11:01. Пътуването продължава средно 8 hours and 11 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Благоевград за 7 hours and 37 minutes.