Влак Казанлък - София цени от 2,50 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Казанлък до София с влак

Пътуването от Казанлък до София от влак е 170,18 km и отнема 6 ч 10 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 08:42 ч. и последното на 20:21 ч.. Възможно е да пътувате от Казанлък до София от влак само за 2,50 лв. или за 10,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,50 лв..

Най-ниската цена2,50 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 10 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена2,50 лв.
Най-висока цена10,41 лв.
Първо заминаване08:42 ч.
Последно заминаване20:21 ч.
Разстояние170,18 km
ЗаминаванеКазанлък
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Kazanlak до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Казанлък до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Казанлък до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Казанлък до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Казанлък до София. Средно обаче ще платите около 8,41 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 2,50 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Казанлък до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 8,41 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Казанлък до София.

Колко време отнема да се стигне от Казанлък до София с влак?

При разстояние от 170,18 km между Казанлък и София, обикновено отнема 6 ч 10 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 10 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Казанлък до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Казанлък и София ще завършат пътуването в 4 ч 19 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 10 мин, за да пътувате 170,18 km между Казанлък и София.

По кое време са първото и последното заминаване от Казанлък до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Казанлък до София, който тръгва в 08:42 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 20:21 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Казанлък в 08:42 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:21 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Казанлък и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Казанлък до София?

Можете да тръгнете от Казанлък на спирки като Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Казанлък и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Казанлък до София се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Казанлък до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 16 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Казанлък до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Казанлък до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 16 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Казанлък до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Kazanlak до Sofia

Евтини билети за влак от Казанлък до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Казанлък до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Казанлък до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Казанлък до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Kazanlak до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Казанлък до София

Най-евтините билети за влак Казанлък - София могат да бъдат намерени само за 5,64 лв., ако имате късмет, или средно за 6,50 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 7,79 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Казанлък до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Казанлък до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Казанлък до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.91kg
Автобус
12.76kg
Полет
34.04kg
Кола
27.23kg
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Казанлък и София са 11.91kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Казанлък и София? Като вземете влака между Казанлък и София, ще спестите 22.13kg CO2 емисии спрямо полет, 0.85kg спрямо автобус и 15.32kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Казанлък до София?
Билет влак от Казанлък до София е 8,41 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,50 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Казанлък до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Казанлък до София е 2,50 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Казанлък и София от влак?
Казанлък до София е 170,18 km.
Колко време трае влак между Казанлък и София?
Казанлък до София е средно 6 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Казанлък до София?
Казанлък до София има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Казанлък до София?
Най-ранният влак от Казанлък до София тръгва на 08:42 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Казанлък до София?
Последният влак от Казанлък до София тръгва на 20:21 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Казанлък до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,50 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Казанлък до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Казанлък и София е 4 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Казанлък към София?
Да, има директен влак между Казанлък и София.
Какви са емисиите на CO2 за Казанлък до София от влак?
Пътуването на влак от Казанлък до София създава 11.91kg CO2 емисии.

Отидете локално от Казанлък

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Казанлък

Международни маршрути от Казанлък и близките райони

Други дестинации от Казанлък

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути