Намерете влак от Стара Загора до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 19 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 01:33
Последно отпътуване: 18:45
Разстояние 161km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стара Загора до Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Русе?

За да стигнете до Русе с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Русе?

Билетите за влак от Стара Загора до Русе струват средно 14,58 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Стара Загора до Русе


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Русе?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има до Русе от Стара Загора с влак?

20 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 18 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Русе

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 30 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 5 hours and 58 minutes. Първият влак тръгва от Стара Загора в 01:04, докато последният тръгва в 18:04.