Влак Стара Загора - Велико Търново цени от 3,31 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Стара Загора до Велико Търново с влак

Пътуването от Стара Загора до Велико Търново от влак е 72,19 km и отнема 2 ч 56 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 09:19 ч. и последното на 22:15 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Велико Търново от влак само за 3,31 лв. или за 6,67 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,31 лв..

Най-ниската цена3,31 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 56 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена3,31 лв.
Най-висока цена6,67 лв.
Първо заминаване09:19 ч.
Последно заминаване22:15 ч.
Разстояние72,19 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Стара Загора до Велико Търново с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Велико Търново? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Велико Търново, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Велико Търново?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Велико Търново струват 3,31 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 3,78 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Велико Търново.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 3,78 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Велико Търново.

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Велико Търново с влак?

Пътуването от Стара Загора до Велико Търново с влак обикновено отнема 2 ч 56 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 72,19 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 56 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Стара Загора и Велико Търново продължава около 72,19 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 56 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 39 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Велико Търново възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Стара Загора до Велико Търново?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Стара Загора до Велико Търново, който тръгва в 09:19 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Стара Загора в 09:19 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Стара Загора и Велико Търново. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Велико Търново?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora AG. Когато пристигнете в Велико Търново, може да успеете да слезете на спирки като Veliko Tarnovo Vasil Levski. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Велико Търново има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Стара Загора до Велико Търново, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Стара Загора и Велико Търново. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 3,21 лв., ако имате късмет, или средно за 4,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 6,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.05kg
Автобус
5.41kg
Полет
14.44kg
Кола
11.55kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Велико Търново са 5.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Велико Търново? Като вземете влака между Стара Загора и Велико Търново, ще спестите 9.39kg CO2 емисии спрямо полет, 0.36kg спрямо автобус и 6.5kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Велико Търново?
Билет влак от Стара Загора до Велико Търново е 3,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Велико Търново е 3,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Велико Търново от влак?
Стара Загора до Велико Търново е 72,19 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Велико Търново?
Стара Загора до Велико Търново е средно 2 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Велико Търново?
Стара Загора до Велико Търново има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Велико Търново?
Най-ранният влак от Стара Загора до Велико Търново тръгва на 09:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Велико Търново?
Последният влак от Стара Загора до Велико Търново тръгва на 22:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Велико Търново?
Има средно 4 от Стара Загора до Велико Търново.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Велико Търново е 2 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Велико Търново?
Да, има директен влак между Стара Загора и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Велико Търново създава 5.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути