Намерете влак от Стара Загора до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 59 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 18:45
Разстояние 72km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Велико Търново на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Стара Загора до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Велико Търново с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Велико Търново?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Велико Търново е 3,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Велико Търново могат да бъдат около 3,25 лв..

Влакове от Стара Загора до Велико Търново


За къси разстояния като тези между Стара Загора и Велико Търново, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Велико Търново?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Стара Загора до Велико Търново и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Велико Търново тръгва в 07:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 3 hours and 16 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Велико Търново за 2 hours and 54 minutes.