Намерете влак от Благоевград до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 55 мин.
Връзки на ден 110
Първо заминаване: 05:22
Последно отпътуване: 19:37
Разстояние 78km

Евтини билети за влак от Благоевград до София на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Благоевград до София?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Благоевград и София.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Благоевград до София?

Билетите за влак от Благоевград до София струват средно 5,88 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,25 лв..

Цена на билет Благоевград - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
10,01 лв.10,01 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Благоевград до София


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Благоевград и София, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Можете да хванете влака до София на БЛАГОЕВГРАД, който пристига на СОФИЯ.

Колко влакови връзки има от Благоевград до София всеки ден?

20 връзки са налични всеки ден за пътуване от Благоевград до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Докато първият влак до София тръгва в 05:11, последният е насрочен за 19:11. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 31 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 2 hours and 6 minutes.