Влак Стара Загора - Силистра цени от 21,25 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Силистра с влак

Пътуването от Стара Загора до Силистра от влак е 229,07 km и отнема 10 ч 5 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 02:04 ч. и последното на 19:25 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Силистра от влак само за 21,25 лв. или за 22,25 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,25 лв..

Най-ниската цена21,25 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 5 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена21,25 лв.
Най-висока цена22,25 лв.
Първо заминаване02:04 ч.
Последно заминаване19:25 ч.
Разстояние229,07 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеСилистра
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Silistra

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Силистра с Virail

Планирате да пътувате от Стара Загора до Силистра? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Стара Загора до Силистра?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Силистра струват 21,25 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 21,66 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Силистра.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Стара Загора до Силистра, можете да очаквате да платите средно около 21,66 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Силистра с влак?

Разстоянието между Стара Загора и Силистра е приблизително 229,07 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 5 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Стара Загора до Силистра, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Стара Загора и Силистра ще завършат пътуването в 8 ч 4 мин. Средно ще ви отнеме около 10 ч 5 мин, за да пътувате 229,07 km между Стара Загора и Силистра.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Силистра?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: Stara Zagora AG. Пристигайки в Силистра, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Silistra, Bus Station (Силистра, Aвтогара). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Силистра.

Колко ежедневни пътувания има от Стара Загора до Силистра?

Ако искате да стигнете от Стара Загора до Силистра, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Стара Загора и Силистра. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Силистра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Silistra

Евтини билети за влак от Стара Загора до Силистра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Силистра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Силистра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Силистра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Silistra

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Силистра

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Силистра могат да бъдат намерени само за 14,21 лв., ако имате късмет, или средно за 20,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Силистра с влак

Когато пътувате до Силистра с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Силистра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Силистра от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Силистра Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.03kg
Автобус
17.18kg
Полет
45.81kg
Кола
36.65kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Силистра с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Силистра са 16.03kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Силистра? Като вземете влака между Стара Загора и Силистра, ще спестите 29.78kg CO2 емисии спрямо полет, 1.15kg спрямо автобус и 20.62kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Силистра?
Билет влак от Стара Загора до Силистра е 21,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,25 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Силистра?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Силистра е 21,25 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Силистра от влак?
Стара Загора до Силистра е 229,07 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Силистра?
Стара Загора до Силистра е средно 10 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Силистра?
Стара Загора до Силистра има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Силистра?
Най-ранният влак от Стара Загора до Силистра тръгва на 02:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Силистра?
Последният влак от Стара Загора до Силистра тръгва на 19:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Силистра?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,25 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Силистра от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Силистра е 8 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Силистра?
Да, има директен влак между Стара Загора и Силистра.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Силистра от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Силистра създава 16.03kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Силистра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути