Намерете влак от Стара Загора до Силистра

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Силистра

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,46лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 32 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 01:35
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 229km

Сравнете най-добрите цени за влак от Стара Загора до Силистра

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Силистра. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Стара Загора до Силистра с влак?

За да стигнете до Силистра с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Силистра?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Силистра също само за 10,50 лв., докато средната цена е 16,00 лв..

Влакове от Стара Загора до Силистра


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Силистра?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на СИЛИСТРА.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Силистра всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Силистра от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Силистра с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Силистра за 9 hours and 2 minutes, но средно отнема 10 hours and 36 minutes. Първият влак, водещ до Силистра е в 01:02, докато последният тръгва от Стара Загора в 19:02.