• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Видин до Орешец

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Орешец

Пътуването ви от Видин до Орешец с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Видин до Орешец? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Видин да се Орешец с влак

разстояние 41 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 3 мин.
ВИДИН - ОРЕШЕЦ
09:00 - 10:03
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 14 мин.
ВИДИН - ОРЕШЕЦ
18:45 - 19:59
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 56 мин.
ВИДИН - ОРЕШЕЦ
07:50 - 08:46
2,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 2 мин.
ВИДИН - ОРЕШЕЦ
15:20 - 16:22
2,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 2 мин.
ВИДИН - ОРЕШЕЦ
20:20 - 21:22
2,30 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Видин до Орешец с влак?

Разстоянието между Видин и Орешец е приблизително 42 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Видин до Орешец?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Видин до Орешец, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Видин до Орешец с влак?

Можете да тръгнете от Видин на спирки като ВИДИН. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Орешец на следните спирки: ОРЕШЕЦ. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Видин и Орешец. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Видин до Орешец има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Видин до Орешец. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.