Намерете влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Стара Загора до Свобода, Област Добрич с влак

Пътуването от Стара Загора до Свобода, Област Добрич от влак е 229,67 km и отнема 0 ч 37 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:47 ч. и последното на 18:12 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Свобода, Област Добрич от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 37 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване03:47 ч.
Последно заминаване18:12 ч.
Разстояние229,67 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеСвобода, Област Добрич
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Стара Загора до Свобода, Област Добрич с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Свобода, Област Добрич. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Стара Загора до Свобода, Област Добрич?

Когато пътувате от Стара Загора до Свобода, Област Добрич, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Свобода, Област Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Стара Загора до Свобода, Област Добрич, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Свобода, Област Добрич с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 37 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 229,67 km от Стара Загора до Свобода, Област Добрич. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Свобода, Област Добрич да отнеме повече от 0 ч 37 мин. За да стигнете по-бързо от Стара Загора до Свобода, Област Добрич, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Стара Загора и Свобода, Област Добрич ще завършат пътуването в 0 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 37 мин, за да пътувате 229,67 km между Стара Загора и Свобода, Област Добрич.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Стара Загора до Свобода, Област Добрич с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Свобода, Област Добрич. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. Те се свързват със спирки, включително в Свобода, Област Добрич. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Свобода, Област Добрич.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Свобода, Област Добрич?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Свобода, Област Добрич може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Свобода, Област Добрич. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Свобода, Област Добрич варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Свобода, Област Добрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Свобода, Област Добрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Свобода, Област Добрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Свобода, Област Добрич могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Свобода, Област Добрич с влак

Когато пътувате до Свобода, Област Добрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Свобода, Област Добрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Свобода, Област Добрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Свобода, Област Добрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.08kg
Автобус
17.23kg
Полет
45.93kg
Кола
36.75kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Свобода, Област Добрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Свобода, Област Добрич са 16.08kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Свобода, Област Добрич? Като вземете влака между Стара Загора и Свобода, Област Добрич, ще спестите 29.85kg CO2 емисии спрямо полет, 1.15kg спрямо автобус и 20.67kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Стара Загора и Свобода, Област Добрич от влак?
Стара Загора до Свобода, Област Добрич е 229,67 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Свобода, Област Добрич?
Стара Загора до Свобода, Област Добрич е средно 0 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Свобода, Област Добрич?
Стара Загора до Свобода, Област Добрич има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич?
Най-ранният влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич тръгва на 03:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич?
Последният влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич тръгва на 18:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Свобода, Област Добрич?
Има средно 5 от Стара Загора до Свобода, Област Добрич.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Свобода, Област Добрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Свобода, Област Добрич е 0 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Свобода, Област Добрич?
Да, има директен влак между Стара Загора и Свобода, Област Добрич.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Свобода, Област Добрич от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Свобода, Област Добрич създава 16.08kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Свобода, Област Добрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути