Намерете влак от Монтана до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,11 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 23 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 08:37
Последно отпътуване 22:15
разстояние 80 km

С virail са най-евтините билети за влак от Монтана до София

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Монтана до София за 0,11 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 4,46 лв..

Влакове от Монтана до София: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Монтана и София.

Цена на билет - всеки ден

11,73 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Монтана до София

Колко време отнема от Монтана до София и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 23 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 2 ч. 47 мин.. Първият влак тръгва от Монтана в 08:37, докато последният тръгва в 22:15.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Монтана до София?

Влаковете до София могат да заминат от МОНТАНА и да пристигнат на СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Пътуване с влак до София от Монтана: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в София от Монтана с влак, 13 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 13 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Монтана до София с влак, има 13 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 13 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.