Намерете влак от Монтана до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 16 мин.
Връзки на ден 48
Първо заминаване: 06:45
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 80km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Монтана до София

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Монтана до София с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Монтана - София.

Каква е цената на билетите за влак от Монтана до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Монтана до София от 3,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,38 лв..

Влакове от Монтана до София


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете заминават от Монтана от МОНТАНА и пристигат на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Монтана до София?

Ако трябва да пътувате до София от Монтана, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Монтана до София с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до София тръгва в 06:11, докато последният в 19:11. Пътуването продължава средно 3 hours and 12 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 2 hours and 35 minutes.