Намерете влак от Монтана до София

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Монтана до София с влак

Пътуването от Монтана до София от влак е 80 km и отнема 3 ч 28 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:45 ч. и последното на 19:35 ч.. Възможно е да пътувате от Монтана до София от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването3 ч 28 мин
Връзка на ден9
Първо заминаване06:45 ч.
Последно заминаване19:35 ч.
Разстояние80 km
ЗаминаванеМонтана
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Монтана до София

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Монтана до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Монтана до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Монтана до София с влак?

Средно билетът за влак от Монтана до София ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Монтана до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Монтана до София ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Монтана до София с влак?

При разстояние от 80 km между Монтана и София, обикновено отнема 3 ч 28 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 28 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Монтана и София с влак обикновено отнема 3 ч 28 мин, за да се измине разстояние от 80 km. Най-краткото пътуване от Монтана до София ще ви отнеме 2 ч 43 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Монтана до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Монтана до София, който обикновено тръгва в 06:45 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 19:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Монтана до София, който обикновено тръгва в 06:45 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Монтана до София?

Можете да тръгнете от Монтана на спирки като Montana(BG). В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Монтана и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Монтана до София се извършват всеки ден?

Средно има 9 заминаващи ежедневно от Монтана до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Монтана, които пътуват директно до София. Има 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Монтана до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Монтана до София

Евтини билети за влак от Монтана до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Монтана до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,59 лв. до 18,94 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 60% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Монтана до София

Най-евтините билети за влак Монтана - София могат да бъдат намерени само за 4,25 лв., ако имате късмет, или средно за 9,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,29 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Монтана до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Монтана до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.6kg
Автобус
6kg
Полет
16kg
Кола
12.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Монтана и София са 5.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Монтана и София? Като вземете влака между Монтана и София, ще спестите 10.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.4kg спрямо автобус и 7.2kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Монтана и София от влак?
Монтана до София е 80 km.
Колко време трае влак между Монтана и София?
Монтана до София е средно 3 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 43 мин.
Колко влак на ден преминават от Монтана до София?
Монтана до София има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Монтана до София?
Най-ранният влак от Монтана до София тръгва на 06:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Монтана до София?
Последният влак от Монтана до София тръгва на 19:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Монтана до София?
Има средно 1 от Монтана до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Монтана и София е 2 ч 43 мин.
Има ли директен влак от Монтана към София?
Да, има директен влак между Монтана и София.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до София от влак?
Пътуването на влак от Монтана до София създава 5.6kg CO2 емисии.

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути