Влак Стара Загора - Сливен цени от 10,35 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Сливен с влак

Пътуването от Стара Загора до Сливен от влак е 63 km и отнема 2 ч 8 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 02:05 ч. и последното на 19:25 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Сливен от влак само за 10,35 лв. или за 10,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,35 лв..

Най-ниската цена10,35 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 8 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена10,35 лв.
Най-висока цена10,41 лв.
Първо заминаване02:05 ч.
Последно заминаване19:25 ч.
Разстояние63 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Sliven

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Сливен

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Сливен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Стара Загора до Сливен?

Когато пътувате от Стара Загора до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 10,37 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,35 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Стара Загора до Сливен ще ви струва 10,37 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Сливен с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 8 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 63 km от Стара Загора до Сливен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Сливен да отнеме повече от 2 ч 8 мин. Пътуването между Стара Загора и Сливен продължава около 63 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 8 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 27 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Сливен?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сливен на следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и Сливен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Стара Загора до Сливен?

Средно има 8 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Сливен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Сливен. Има 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Sliven

Евтини билети за влак от Стара Загора до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9,10 лв. до 36,08 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 75% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Сливен

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Сливен могат да бъдат намерени само за 2,90 лв., ако имате късмет, или средно за 9,02 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,53 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.41kg
Автобус
4.72kg
Полет
12.6kg
Кола
10.08kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Сливен са 4.41kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Сливен? Като вземете влака между Стара Загора и Сливен, ще спестите 8.19kg CO2 емисии спрямо полет, 0.31kg спрямо автобус и 5.67kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Сливен?
Билет влак от Стара Загора до Сливен е 10,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Сливен е 10,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Сливен от влак?
Стара Загора до Сливен е 63 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Сливен?
Стара Загора до Сливен е средно 2 ч 8 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 27 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Сливен?
Стара Загора до Сливен има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Сливен?
Най-ранният влак от Стара Загора до Сливен тръгва на 02:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Сливен?
Последният влак от Стара Загора до Сливен тръгва на 19:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Сливен е 1 ч 27 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Сливен?
Да, има директен влак между Стара Загора и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Сливен създава 4.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути