Намерете влак от Стара Загора до Сливен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 18:45
Разстояние 63km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Сливен

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Сливен?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Сливен.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Сливен?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Сливен е 5,43 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Сливен могат да бъдат около 2,85 лв..

Цена на билет Стара Загора - Сливен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още Още 8 лв. Още Още Още 8,00 лв.

Влакове от Стара Загора до Сливен


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Сливен, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Сливен?

Можете да хванете влака до Сливен на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на СЛИВЕН.

Колко връзки дневно има до Сливен от Стара Загора с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Сливен с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Сливен и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 2 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Сливен за 1 hour and 49 minutes. Първият влак тръгва от Стара Загора в 07:11, докато последният тръгва в 18:11.