Влак Стара Загора - Монтана цени от 19,16 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Монтана с влак

Пътуването от Стара Загора до Монтана от влак е 225,18 km и отнема 11 ч 6 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Монтана от влак само за 19,16 лв. или за 41,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,16 лв..

Най-ниската цена19,16 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 6 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена19,16 лв.
Най-висока цена41,70 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние225,18 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеМонтана
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Montana

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Монтана

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Монтана. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Стара Загора до Монтана?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Монтана струват 19,16 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,45 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Монтана.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 20,45 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Монтана.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Монтана с влак?

При разстояние от 225,18 km между Стара Загора и Монтана, обикновено отнема 11 ч 6 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 11 ч 6 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Стара Загора и Монтана продължава около 225,18 km и обикновено отнема приблизително 11 ч 6 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 8 ч 25 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Монтана възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Монтана?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Монтана. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. Те се свързват със спирки, включително Montana(BG) в Монтана. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Монтана.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Монтана?

Ако искате да стигнете от Стара Загора до Монтана, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Стара Загора и Монтана. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 6 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Монтана. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Montana

Евтини билети за влак от Стара Загора до Монтана
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Монтана.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Монтана, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Монтана.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Montana

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Монтана

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Монтана могат да бъдат намерени само за 9,61 лв., ако имате късмет, или средно за 18,89 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Монтана с влак

Когато пътувате до Монтана с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Монтана
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Монтана от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Монтана Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.76kg
Автобус
16.89kg
Полет
45.04kg
Кола
36.03kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Монтана с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Монтана са 15.76kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Монтана? Като вземете влака между Стара Загора и Монтана, ще спестите 29.28kg CO2 емисии спрямо полет, 1.13kg спрямо автобус и 20.27kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Монтана?
Билет влак от Стара Загора до Монтана е 20,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,16 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Монтана?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Монтана е 19,16 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Монтана от влак?
Стара Загора до Монтана е 225,18 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Монтана?
Стара Загора до Монтана е средно 11 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Монтана?
Стара Загора до Монтана има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Монтана?
Най-ранният влак от Стара Загора до Монтана тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Монтана?
Последният влак от Стара Загора до Монтана тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Монтана?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,16 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Монтана от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Монтана е 8 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Монтана?
Да, има директен влак между Стара Загора и Монтана.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Монтана от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Монтана създава 15.76kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Монтана

Свързани маршрути

Други популярни маршрути