Намерете влак от Стара Загора до Монтана

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Монтана

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,52лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 19 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 01:14
Последно отпътуване: 17:27
Разстояние 225km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Монтана на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Монтана?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Монтана.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Монтана?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Монтана е 20,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Монтана могат да бъдат около 9,40 лв..

Влакове от Стара Загора до Монтана


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Монтана?

Можете да хванете влака до Монтана на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на МОНТАНА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Монтана?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Монтана с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Монтана с влак?

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 21 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Монтана за 8 hours and 53 minutes. Първият влак тръгва от Стара Загора в 01:12, докато последният тръгва в 17:12.