Влак Будапеща - Папа цени от 7,46 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Будапеща до Папа с влак

Пътуването от Будапеща до Папа от влак е 119,92 km и отнема 2 ч 42 мин. Има 36 връзки на ден, с първото заминаване на 08:05 ч. и последното на 16:25 ч.. Възможно е да пътувате от Будапеща до Папа от влак само за 7,46 лв. или за 25,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,46 лв..

Най-ниската цена7,46 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 42 мин
Връзка на ден36
Най-ниската цена7,46 лв.
Най-висока цена25,50 лв.
Първо заминаване08:05 ч.
Последно заминаване16:25 ч.
Разстояние119,92 km
ЗаминаванеБудапеща
ПристиганеПапа
ПревозвачиMAV

Влак Билети от Budapest до Papa

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от Будапеща до Папа с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Будапеща до Папа. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Будапеща до Папа?

Цените ще варират, когато пътувате от Будапеща до Папа. Средно обаче ще платите около 18,67 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 7,46 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Будапеща до Папа. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Будапеща до Папа. Средно обаче ще платите около 18,67 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Будапеща до Папа с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 42 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 119,92 km от Будапеща до Папа. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Будапеща до Папа да отнеме повече от 2 ч 42 мин. Пътуването между Будапеща и Папа с влак обикновено отнема 2 ч 42 мин, за да се измине разстояние от 119,92 km. Най-краткото пътуване от Будапеща до Папа ще ви отнеме 2 ч 18 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Папа е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Будапеща до Папа?

По принцип първото отпътуване за деня от Будапеща ще бъде в 08:05 ч., а последното - в 16:25 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Будапеща до Папа могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първото пътуване през нощта тръгва от Будапеща в 08:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 16:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Будапеща и Папа. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Будапеща до Папа с влак?

Ще можете да напуснете Будапеща, като използвате спирки като Budapest Kelenfold,Budapeszt,Budapest Deli,Budapest, Déli Pályaudvar,BUDAPEST - Nyugati,Budapest Airport (BUD),Budapest Keleti Pu,Budapest Népliget M. Те ви свързват със спирки, включително Papa(H) в Папа. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Будапеща, или в Папа, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Будапеща до Папа?

Ако искате да стигнете от Будапеща до Папа, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 36 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Будапеща и Папа. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 36 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Будапеща до Папа. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Budapest до Papa

Евтини билети за влак от Будапеща до Папа
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Будапеща до Папа.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Будапеща до Папа, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Будапеща до Папа.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Budapest до Papa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 0,96 лв. до 19,74 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 95% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Будапеща до Папа

Най-евтините билети за влак Будапеща - Папа могат да бъдат намерени само за 10,80 лв., ако имате късмет, или средно за 12,17 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,28 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Папа с влак

Когато пътувате до Папа с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда MAV от Будапеща до Папа
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Будапеща до Папа от train.
съоръжения MAV
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Будапеща до Папа Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.39kg
Автобус
8.99kg
Полет
23.98kg
Кола
19.19kg
Какви са емисиите на CO2 за Будапеща до Папа с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Будапеща и Папа са 8.39kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Будапеща и Папа? Като вземете влака между Будапеща и Папа, ще спестите 15.59kg CO2 емисии спрямо полет, 0.6kg спрямо автобус и 10.8kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Будапеща до Папа?
Билет влак от Будапеща до Папа е 18,67 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,46 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Будапеща до Папа?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Будапеща до Папа е 7,46 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Будапеща и Папа от влак?
Будапеща до Папа е 119,92 km.
Колко време трае влак между Будапеща и Папа?
Будапеща до Папа е средно 2 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от Будапеща до Папа?
Будапеща до Папа има средно 36 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Будапеща до Папа?
Най-ранният влак от Будапеща до Папа тръгва на 08:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Будапеща до Папа?
Последният влак от Будапеща до Папа тръгва на 16:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Будапеща до Папа?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,46 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Будапеща до Папа от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Будапеща и Папа е 2 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Будапеща към Папа?
Да, има директен влак между Будапеща и Папа.
Какви са емисиите на CO2 за Будапеща до Папа от влак?
Пътуването на влак от Будапеща до Папа създава 8.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от Будапеща

Популярни маршрути

Международни маршрути от Будапеща и близките райони

Други дестинации от Будапеща

Други популярни маршрути