Намерете влак от Стара Загора до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,20лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 58 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 00:52
Последно отпътуване: 10:18
Разстояние 231km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Петрич

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Стара Загора до Петрич с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Стара Загора и Петрич.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Петрич?

Билетите за влак от Стара Загора до Петрич струват средно 11,25 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 10,20 лв..

Влакове от Стара Загора до Петрич


Тъй като пътуването между Стара Загора и Петрич е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стара Загора и Петрич?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има до Петрич от Стара Загора с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Петрич с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Петрич

Първият влак до Петрич тръгва в 00:06, докато последният в 10:06. Пътуването продължава средно 11 hours and 3 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Петрич за 9 hours and 39 minutes.