Влак Стара Загора - Петрич цени от 21,39 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Петрич с влак

Пътуването от Стара Загора до Петрич от влак е 231,45 km и отнема 11 ч 35 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 23:56 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Петрич от влак само за 21,39 лв. или за 21,54 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,39 лв..

Най-ниската цена21,39 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 35 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена21,39 лв.
Най-висока цена21,54 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване23:56 ч.
Разстояние231,45 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеПетрич
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Petrich

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Петрич с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Петрич? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Стара Загора до Петрич с влак?

Цените на билетите за влак от Стара Загора до Петрич варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Стара Загора до Петрич ще струват 21,39 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 21,49 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Петрич. Средно обаче ще платите около 21,49 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Стара Загора до Петрич с влак?

Средното време за пътуване е 11 ч 35 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 231,45 km от Стара Загора до Петрич. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Петрич да отнеме повече от 11 ч 35 мин. Пътуването между Стара Загора и Петрич продължава около 231,45 km и обикновено отнема приблизително 11 ч 35 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 9 ч 50 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Петрич възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Петрич?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Петрич на следните спирки: Petrich, Bus Station Petrich (Петрич, Автогара Петрич). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и Петрич. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Петрич?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Петрич. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Петрич. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Петрич. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Petrich

Евтини билети за влак от Стара Загора до Петрич
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Петрич.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Петрич, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Петрич.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Petrich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Петрич

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Петрич могат да бъдат намерени само за 10,76 лв., ако имате късмет, или средно за 20,51 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,34 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Петрич с влак

Когато пътувате до Петрич с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Петрич
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Петрич от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Петрич Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.2kg
Автобус
17.36kg
Полет
46.29kg
Кола
37.03kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Петрич с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Петрич са 16.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Петрич? Като вземете влака между Стара Загора и Петрич, ще спестите 30.09kg CO2 емисии спрямо полет, 1.16kg спрямо автобус и 20.83kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Петрич?
Билет влак от Стара Загора до Петрич е 21,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,39 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Петрич?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Петрич е 21,39 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Петрич от влак?
Стара Загора до Петрич е 231,45 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Петрич?
Стара Загора до Петрич е средно 11 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Петрич?
Стара Загора до Петрич има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Петрич?
Най-ранният влак от Стара Загора до Петрич тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Петрич?
Последният влак от Стара Загора до Петрич тръгва на 23:56 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Петрич?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 21,39 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Петрич от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Петрич е 9 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Петрич?
Да, има директен влак между Стара Загора и Петрич.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Петрич от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Петрич създава 16.2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Петрич

Свързани маршрути

Други популярни маршрути