Намерете влак от Стара Загора до Варна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,80лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 33 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 01:35
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 205km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стара Загора до Варна

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Варна. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Варна, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Варна?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Варна.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Варна?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Варна е 12,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Варна могат да бъдат около 6,80 лв..

Влакове от Стара Загора до Варна


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Варна, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Варна?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ВАРНА - СП. or ВАРНА.

Пътуване с влак до Варна от Стара Загора: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Варна с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Варна

Необходими са средно 5 hours and 2 minutes да стигнете до Варна с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 45 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:11, докато последният тръгва от Стара Загора в 16:11.