Влак Стара Загора - Варна цени от 7,01 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
7,01 лв.

Стара Загора до Варна с влак

Пътуването от Стара Загора до Варна от влак е 205,19 km и отнема 6 ч 2 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 02:02 ч. и последното на 16:20 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Варна от влак само за 7,01 лв. или за 21,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,01 лв..

Най-ниската цена7,01 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 2 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена7,01 лв.
Най-висока цена21,56 лв.
Първо заминаване02:02 ч.
Последно заминаване16:20 ч.
Разстояние205,19 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеВарна
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Varna

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от Стара Загора до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Варна?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Варна струват 7,01 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 15,67 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Варна.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Стара Загора до Варна, можете да очаквате да платите средно около 15,67 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Варна с влак?

Пътуването от Стара Загора до Варна с влак обикновено отнема 6 ч 2 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 205,19 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 2 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Стара Загора и Варна продължава около 205,19 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 2 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 39 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Варна възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Варна?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Варна. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. Те се свързват със спирки, включително Varna Airport, VAR,Varna Coach Station в Варна. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Варна.

Колко пътувания от Стара Загора до Варна се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Стара Загора до Варна, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Стара Загора до Варна, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Стара Загора до Варна всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 10 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Varna

Евтини билети за влак от Стара Загора до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,53 лв. до 14,01 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 25% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Варна

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Варна могат да бъдат намерени само за 6,28 лв., ако имате късмет, или средно за 12,01 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,48 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.36kg
Автобус
15.39kg
Полет
41.04kg
Кола
32.83kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Варна са 14.36kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Варна? Като вземете влака между Стара Загора и Варна, ще спестите 26.68kg CO2 емисии спрямо полет, 1.03kg спрямо автобус и 18.47kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Варна?
Билет влак от Стара Загора до Варна е 15,67 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Варна е 7,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Варна от влак?
Стара Загора до Варна е 205,19 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Варна?
Стара Загора до Варна е средно 6 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Варна?
Стара Загора до Варна има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Варна?
Най-ранният влак от Стара Загора до Варна тръгва на 02:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Варна?
Последният влак от Стара Загора до Варна тръгва на 16:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Варна?
Има средно 2 от Стара Загора до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Варна е 3 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Варна?
Да, има директен влак между Стара Загора и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Варна от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Варна създава 14.36kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути