Намерете влак от Стара Загора до Сандански

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,85лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 53 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 01:15
Последно отпътуване: 11:52
Разстояние 217km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Сандански на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Сандански. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Сандански?

За да стигнете до Сандански с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Сандански?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Сандански от 9,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 15,48 лв..

Влакове от Стара Загора до Сандански


Тъй като пътуването между Стара Загора и Сандански е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Сандански?

Влаковете до Сандански могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на САНДАНСКИ.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Сандански всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Сандански от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сандански с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Сандански за 8 hours and 30 minutes, но средно отнема 11 hours and 1 minute. Първият влак, водещ до Сандански е в 01:07, докато последният тръгва от Стара Загора в 11:07.