Влак Стара Загора - Сандански цени от 20,72 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Сандански с влак

Пътуването от Стара Загора до Сандански от влак е 217,63 km и отнема 11 ч 3 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 00:26 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Сандански от влак само за 20,72 лв. или за 20,80 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,72 лв..

Най-ниската цена20,72 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 3 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена20,72 лв.
Най-висока цена20,80 лв.
Първо заминаване00:26 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние217,63 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеСандански
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Sandanski

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от Стара Загора до Сандански с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Сандански. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Стара Загора до Сандански?

Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Сандански. Средно обаче ще платите около 20,76 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 20,72 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Стара Загора до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 20,76 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Сандански с влак?

Пътуването между Стара Загора и Сандански с влак е приблизително 217,63 km. Ще ви отнеме около 11 ч 3 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Стара Загора и Сандански е около 217,63 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 11 ч 3 мин. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и Сандански продължават 9 ч 21 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Сандански?

В Стара Загора спирките за заминаване включват Stara Zagora AG. Когато пристигнете в Сандански, може да успеете да слезете на спирки като Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Сандански се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Сандански може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Сандански. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Сандански варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Sandanski

Евтини билети за влак от Стара Загора до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Sandanski

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Сандански

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Сандански могат да бъдат намерени само за 10,43 лв., ако имате късмет, или средно за 19,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,78 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с влак

Когато пътувате до Сандански с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Сандански от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Сандански Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.23kg
Автобус
16.32kg
Полет
43.53kg
Кола
34.82kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Сандански с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Сандански са 15.23kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Сандански? Като вземете влака между Стара Загора и Сандански, ще спестите 28.3kg CO2 емисии спрямо полет, 1.09kg спрямо автобус и 19.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Сандански?
Билет влак от Стара Загора до Сандански е 20,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Сандански е 20,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Сандански от влак?
Стара Загора до Сандански е 217,63 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Сандански?
Стара Загора до Сандански е средно 11 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Сандански?
Стара Загора до Сандански има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Сандански?
Най-ранният влак от Стара Загора до Сандански тръгва на 00:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Сандански?
Последният влак от Стара Загора до Сандански тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Сандански от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Сандански е 9 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Сандански?
Да, има директен влак между Стара Загора и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Сандански от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Сандански създава 15.23kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути