Намерете влак от Стара Загора до Кюстендил

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кюстендил

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,80лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 35 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 00:52
Последно отпътуване: 12:57
Разстояние 243km

Сравнете най-добрите цени за влак от Стара Загора до Кюстендил

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Кюстендил?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Кюстендил, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Кюстендил?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Кюстендил за 8,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кюстендил струват средно 9,58 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Кюстендил


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Кюстендил и къде ще пристигнете?

Влаковете до Кюстендил могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на КЮСТЕНДИЛ.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Кюстендил всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Кюстендил с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Кюстендил с влак?

Първият влак до Кюстендил тръгва в 00:06, докато последният в 12:06. Пътуването продължава средно 9 hours and 4 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Кюстендил за 8 hours and 32 minutes.