Влак Стара Загора - Кюстендил цени от 8,96 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Стара Загора до Кюстендил с влак

Пътуването от Стара Загора до Кюстендил от влак е 243,29 km и отнема 8 ч 35 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 03:14 ч. и последното на 16:00 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Кюстендил от влак само за 8,96 лв. или за 10,35 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,96 лв..

Най-ниската цена8,96 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 35 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена8,96 лв.
Най-висока цена10,35 лв.
Първо заминаване03:14 ч.
Последно заминаване16:00 ч.
Разстояние243,29 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Кюстендил

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Стара Загора до Кюстендил? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Стара Загора до Кюстендил с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 9,26 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 8,96 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Кюстендил. Средно обаче ще платите около 9,26 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Кюстендил с влак?

Средното време за пътуване е 8 ч 35 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 243,29 km от Стара Загора до Кюстендил. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Кюстендил да отнеме повече от 8 ч 35 мин. Пътуването от Стара Загора до Кюстендил обхваща разстояние от 243,29 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 35 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Стара Загора до Кюстендил по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Стара Загора до Кюстендил?

Ще можете да напуснете Стара Загора, като използвате спирки като Stara Zagora AG. Те ви свързват със спирки, включително Kyustendil в Кюстендил. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Стара Загора, или в Кюстендил, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Кюстендил?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Кюстендил може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Кюстендил. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Кюстендил варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Кюстендил

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с влак

Когато пътувате до Кюстендил с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Кюстендил от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Кюстендил Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.03kg
Автобус
18.25kg
Полет
48.66kg
Кола
38.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Кюстендил с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Кюстендил са 17.03kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Кюстендил? Като вземете влака между Стара Загора и Кюстендил, ще спестите 31.63kg CO2 емисии спрямо полет, 1.22kg спрямо автобус и 21.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Кюстендил?
Билет влак от Стара Загора до Кюстендил е 9,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Кюстендил е 8,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Кюстендил от влак?
Стара Загора до Кюстендил е 243,29 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Кюстендил?
Стара Загора до Кюстендил е средно 8 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 15 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Кюстендил?
Стара Загора до Кюстендил има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Кюстендил?
Най-ранният влак от Стара Загора до Кюстендил тръгва на 03:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Кюстендил?
Последният влак от Стара Загора до Кюстендил тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Кюстендил от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Кюстендил е 7 ч 15 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Кюстендил?
Да, има директен влак между Стара Загора и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Кюстендил от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Кюстендил създава 17.03kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути