Намерете влак от Добрич до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,80лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 56 мин.
Връзки на ден 42
Първо заминаване: 06:10
Последно отпътуване: 20:27
Разстояние 378km

Най-добрите оферти за вашия влак от Добрич до София на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Добрич до София. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Добрич до София: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Добрич - София.

Колко е най-евтиният билет за влак от Добрич до София?

Средната цена на билети за влак от Добрич до София е 19,10 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Добрич до София могат да бъдат около 11,80 лв..

Влакове от Добрич до София


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Добрич и София, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Добрич и София?

Можете да хванете влака до София на ДОБРИЧ - СЕВЕР or ДОБРИЧ, който пристига на СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ.

Пътуване с влак до София от Добрич: колко връзки дневно има?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Добрич до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до София и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 58 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 8 hours and 46 minutes. Първият влак тръгва от Добрич в 06:11, докато последният тръгва в 20:11.