Намерете влак от Шумен до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,27 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 27 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 08:03
Последно отпътуване 02:28
разстояние 300 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до София

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Шумен до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Шумен до София за 0,27 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 9,66 лв..

Кои фирми пътуват от Шумен до София с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Шумен и София.

Цена на билет - всеки ден

27,99 лв. 27,94 лв. Още Още Още 27,95 лв. Още

Влакове от Шумен до София

За кога са насрочени първите и последните влакове от Шумен до София

Първият влак до София тръгва в 08:03, докато последният в 02:28. Пътуването продължава средно 7 ч. 27 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 5 ч. 33 мин..

От кои станции пътуват влаковете до София?

Влаковете до София заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки има от Шумен до София всеки ден?

Ако желаете да отидете в София от Шумен с влак, 15 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 10 маршрута са преки линии, докато 5 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Шумен до София с влак, има 15 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 10 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.