Влак Шумен - София цени от 6,69 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Шумен до София с влак

Пътуването от Шумен до София от влак е 299,9 km и отнема 7 ч 39 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 05:07 ч. и последното на 23:37 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до София от влак само за 6,69 лв. или за 28,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,69 лв..

Най-ниската цена6,69 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 39 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена6,69 лв.
Най-висока цена28,06 лв.
Първо заминаване05:07 ч.
Последно заминаване23:37 ч.
Разстояние299,9 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Shumen до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Шумен до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Шумен до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Шумен до София?

Средно билетът за влак от Шумен до София ще ви струва 20,66 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,69 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Шумен до София. Средно обаче ще платите около 20,66 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Шумен до София с влак?

При разстояние от 299,9 km между Шумен и София, обикновено отнема 7 ч 39 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 39 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Шумен и София продължава около 299,9 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 39 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 38 мин. Ако се опитвате да стигнете от Шумен до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Шумен до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Шумен в 05:07 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:37 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Шумен и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Шумен до София тръгва в 05:07 ч., докато последният отпътува в 23:37 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Шумен и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Шумен до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Шумен от следните спирки: Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara). Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Шумен до София се извършват всеки ден?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от Шумен до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 7 заминаващи от Шумен, които пътуват директно до София. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Shumen до Sofia

Евтини билети за влак от Шумен до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Shumen до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,03 лв. до 23,17 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 35% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до София

Най-евтините билети за влак Шумен - София могат да бъдат намерени само за 9,20 лв., ако имате късмет, или средно за 16,83 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.99kg
Автобус
22.49kg
Полет
59.98kg
Кола
47.98kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и София са 20.99kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и София? Като вземете влака между Шумен и София, ще спестите 38.99kg CO2 емисии спрямо полет, 1.5kg спрямо автобус и 26.99kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до София?
Билет влак от Шумен до София е 20,66 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,69 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до София е 6,69 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и София от влак?
Шумен до София е 299,9 km.
Колко време трае влак между Шумен и София?
Шумен до София е средно 7 ч 39 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 38 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до София?
Шумен до София има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до София?
Най-ранният влак от Шумен до София тръгва на 05:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до София?
Последният влак от Шумен до София тръгва на 23:37 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,69 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Шумен до София?
Има средно 7 от Шумен до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и София е 5 ч 38 мин.
Има ли директен влак от Шумен към София?
Да, има директен влак между Шумен и София.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до София от влак?
Пътуването на влак от Шумен до София създава 20.99kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути