Намерете влак от Шумен до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,80лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 33 мин.
Връзки на ден 48
Първо заминаване: 06:03
Последно отпътуване: 23:43
Разстояние 300km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до София

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Шумен до София. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Шумен до София?

За да стигнете до София с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Шумен до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Шумен до София от 9,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 25,50 лв..

Цена на билет Шумен - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
28 лв.28 лв. Още 28 лв.28 лв. Още 30 лв.

Влакове от Шумен до София


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Шумен - София?

Можете да хванете влака до София на ШУМЕН, който пристига на СОФИЯ.

Колко връзки дневно има до София от Шумен с влак?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 9 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Шумен до София и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 45 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 5 hours and 43 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 06:11, докато последният тръгва в 21:11.