Влак Габрово - Шумен цени от 10,04 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Габрово до Шумен с влак

Пътуването от Габрово до Шумен от влак е 136,5 km и отнема 4 ч 26 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 ч. и последното на 21:15 ч.. Възможно е да пътувате от Габрово до Шумен от влак само за 10,04 лв. или за 11,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,04 лв..

Най-ниската цена10,04 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 26 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена10,04 лв.
Най-висока цена11,39 лв.
Първо заминаване05:35 ч.
Последно заминаване21:15 ч.
Разстояние136,5 km
ЗаминаванеГаброво
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Габрово до Шумен

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Габрово до Шумен

Планирате да пътувате от Габрово до Шумен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Габрово до Шумен?

Най-евтините билети за влак от Габрово до Шумен струват 10,04 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 11,02 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Габрово до Шумен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Габрово до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Габрово до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,02 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Габрово до Шумен с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 26 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 136,5 km от Габрово до Шумен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Габрово до Шумен да отнеме повече от 4 ч 26 мин. Пътуването между Габрово и Шумен с влак обикновено отнема 4 ч 26 мин, за да се измине разстояние от 136,5 km. Най-краткото пътуване от Габрово до Шумен ще ви отнеме 3 ч 25 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Габрово до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Габрово до Шумен, който обикновено тръгва в 05:35 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Габрово в 05:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Габрово и Шумен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Габрово до Шумен?

Можете да тръгнете от Габрово на спирки като Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Габрово и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Габрово до Шумен?

Ако искате да стигнете от Габрово до Шумен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Габрово и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Габрово до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Габрово до Шумен

Евтини билети за влак от Габрово до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Габрово до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Габрово до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Габрово до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Габрово до Шумен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Габрово до Шумен

Най-евтините билети за влак Габрово - Шумен могат да бъдат намерени само за 5,46 лв., ако имате късмет, или средно за 9,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Габрово до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Габрово до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Габрово до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.55kg
Автобус
10.24kg
Полет
27.3kg
Кола
21.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Габрово и Шумен са 9.55kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Габрово и Шумен? Като вземете влака между Габрово и Шумен, ще спестите 17.75kg CO2 емисии спрямо полет, 0.69kg спрямо автобус и 12.29kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Габрово до Шумен?
Билет влак от Габрово до Шумен е 11,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,04 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Габрово до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Габрово до Шумен е 10,04 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Габрово и Шумен от влак?
Габрово до Шумен е 136,5 km.
Колко време трае влак между Габрово и Шумен?
Габрово до Шумен е средно 4 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Габрово до Шумен?
Габрово до Шумен има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Габрово до Шумен?
Най-ранният влак от Габрово до Шумен тръгва на 05:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Габрово до Шумен?
Последният влак от Габрово до Шумен тръгва на 21:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Габрово до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,04 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Габрово до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Габрово и Шумен е 3 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Габрово към Шумен?
Да, има директен влак между Габрово и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Габрово до Шумен създава 9.55kg CO2 емисии.

Отидете локално от Габрово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Габрово

Международни маршрути от Габрово и близките райони

Други дестинации от Габрово

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути